Track Day

Prijave za bud3 Track Day

Prijave za bud3 Track Day

Za bud3 Track Day sezonu 2020. u prvoj polovini godine, obezbedili smo sledeće termine na koje učesnici mogu da se prijave

Prijavljivanje za sve termine moguće je uraditi unapred, a najkasnije sedam dana pre održavanje TD-a, nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.
U slučaju kiše TD se ne otkazuje.

Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku bud3 Track Day Pravilnik.

Cena kotizacije za poludnevni Track Day termin iznosi 5499 dinara, a za celodnevni 8999 dinara.
Cena za bud3 Track Day Matinée termin iznosi 9999 dinara.
Doplata za suvozača je 1000 dinara (uplaćuje se zajedno sa kotizacijom za vozača).

Ukoliko vozite sa suvozačem, obe osobe u vozilu su u obavezi da nose kacigu, u suprotnom izlaz na stazu neće biti dozovljen. Na raspolaganju imamo ograničen broj kaciga čija je upotreba uključena u cenu, pa ukoliko posedujete svoju kacigu, molimo vas da je ponesete. Suvozač ne može biti mlađi od 18 godina.
Ako vozite bez suvozača, kaciga nije obavezna.
Svako nepoštovanje pravila rezultuje momentalnim isključenjem sa bud3 Track Day-a, a biće sankcionisano i kršenje pravila naknadno ustanovljeno pregledom foto i video zapisa.

Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

Vožnje se tokom bud3 Track Day-a odvijaju u dve grupe, a grupe se formiraju na osnovu broja prijavljenih vozača i vremena. Grupe izlaze na stazu naizmenično u stintovima od po 30 minuta.
Za bud3 Track Day Matinée termin, staza je otvorena sve vreme, bez grupa i stintova uz maksimalno 20 učesnika.

Otkazivanje učešća možete obaviti najkasnije pet dana pred početak termina, tako što ćete poslati e-mail sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imate pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da bi prijava bila finalizovana, morate popuniti formular za učešće na bud3 Track Day-u i uplatiti kotizaciju.
Nakon popunjavanja formulara primićete automatski generisan e-mail na adresu, koju ste upisali, sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate, putem e-maila će vam biti poslata konačna potvrda vaše prijave. Molimo da dozvolite do 48h za obradu transakcije.
Podaci za uplatu nalaze se i u pravilniku.
Popust mogu da ostvare učesnici koji uplate više od 30 dana unapred ili koji istovremeno uplate dva ili više termina. Cena sa popustom iznosi 5050 dinara za poludnevni tj. 8350 dinara za celodnevni termin.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ne vršimo prikupljanje podataka. JMBG nam je potreban kako bi smo mogli da vam izdamo fakturu i zadovoljimo uslove koje zakonodavac stavlja pred nas, jer radimo preko pravnog lica.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas preko FB, IG, e-mail.

PODACI O VOZAČU

Ime i prezime:

Email:

Broj mobilnog telefona:

JMBG:

Broj vozačke dozvole:

Vozačka dozvola važi do:

Suvozač:
DaNe

 

PODACI O AUTOMOBILU

Marka i model automobila:

Radna zapremina motora (ccm):

Snaga motora (kW):

 

TERMIN

Novembar - nedelja, 01.11.2020. Poludnevni - 10:00-13:00Poludnevni - 14:00-17:00Celodnevni - 10:00-17:00Ne vozim

* - odaberite termin za koji uplaćujete u suportnom označite "Ne vozim"


VERIFIKACIJA

Potvrđujem da su gore navedeni moji lični podaci i podaci o automobilu tačni, potvrđujem da sam upoznat sa bud3 Track Day Pravilnikom i prihvatam opšte uslove organizacije.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *