Track Day

Prijave za bud3 Track Day

Prijave za bud3 Track Day

bud3 Track Day sezona 2020.

Prijavljivanje najkasnije do 17.12. u 12h, nakon čega će sve prijave biti nevažeće.
Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju. U slučaju kiše TD se ne otkazuje.

Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku bud3 Track Day Pravilnik.

Cena za bud3 Track Day Matinée termin iznosi 9999 dinara.
Suvozač gratis.

Ukoliko vozite sa suvozačem, obe osobe u vozilu su u obavezi da nose kacigu, u suprotnom izlaz na stazu neće biti dozovljen. Na raspolaganju imamo ograničen broj kaciga čija je upotreba uključena u cenu, pa ukoliko posedujete svoju kacigu, molimo vas da je ponesete. Suvozač ne može biti mlađi od 18 godina.
Ako vozite bez suvozača, kaciga nije obavezna.
Svako nepoštovanje pravila rezultuje momentalnim isključenjem sa bud3 Track Day-a, a biće sankcionisano i kršenje pravila naknadno ustanovljeno pregledom foto i video zapisa.

Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

Za bud3 Track Day Matinée termin, staza je otvorena sve vreme, bez grupa i stintova uz maksimalno 20 učesnika.

Otkazivanje učešća možete obaviti najkasnije do 17.12. do 12h, tako što ćete poslati e-mail sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imate pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da bi prijava bila finalizovana, morate popuniti formular za učešće na bud3 Track Day-u i uplatiti kotizaciju.
Nakon popunjavanja formulara primićete automatski generisan e-mail na adresu, koju ste upisali, sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate, putem e-maila će vam biti poslata konačna potvrda vaše prijave. Molimo da dozvolite do 48h za obradu transakcije.
Podaci za uplatu nalaze se i u pravilniku.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ne vršimo prikupljanje podataka. JMBG nam je potreban kako bi smo mogli da vam izdamo fakturu i zadovoljimo uslove koje zakonodavac stavlja pred nas, jer radimo preko pravnog lica.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas preko FB, IG, e-mail.

  PODACI O VOZAČU

  Ime i prezime:

  Email:

  Broj mobilnog telefona:

  JMBG:

  Broj vozačke dozvole:

  Vozačka dozvola važi do:

  Suvozač:
  DaNe

   

  PODACI O AUTOMOBILU

  Marka i model automobila:

  Radna zapremina motora (ccm):

  Snaga motora (kW):

   

  TERMIN

  Matinée - 11:00-14:00


  VERIFIKACIJA

  Potvrđujem da su gore navedeni moji lični podaci i podaci o automobilu tačni, potvrđujem da sam upoznat sa bud3 Track Day Pravilnikom i prihvatam opšte uslove organizacije.

   
  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *