Track Day

bud3 Track Day – Maj

Za majski termin generalno važi da je vreme stabilnije, toplo i generalno bez većih mogućnosti za padavine, ali nekoliko učesnika je ostavilo krov na autu i/ili zapušilo „speed holes“. Što je sigurno, sigurno je. Lako će na licu mesta skinuti „poklopce“.

Svaki put nas oduševite svojim entuzijazmom i sa koliko pozitivne energije dolazite na naš događaj. Sa drugog kraja Srbije, iz Surdulice i Niša, pa iz Bara u Crnoj Gori, ekipa iz Novog Sada koja nam se čini svaki put da je sve brojnija i brojnija, Zrenjanin i okolina… Svako ko je došao, a pogotovo oni koji su prvi put sa nama, nisu ostali uskraćeni za skoro, pa idealne uslove na stazi.

Vreme nas je poslužilo do te mere da smo se kući vratili iscrtanih rukava i nogavica. Sunčano sa naznakama još sunca, ali to je pomoglo da uslovi na stazi budu znatno povoljniji za sve učesnike u odnosu na prošli put, a naročito je pogodovalo onima koji ozbiljnije pripremaju svoja vozila za bud3 Track Day. Ponovo se tražilo mesto više i to ne jedno, uprkos tome što smo prijave zatvorili ranije, pa ukoliko želite da učestvujete, nemojte da čekate poslednji trenutak, jer je broj mesta ograničen.

Najrazličitiji i najbrutalniji zvukovi automobila koje pokreću cilindri ili rotori orili su se centrom NAVAK. Bilo da je reč o I ili V konfiguracijama agregata, sa tri, četiri ili više cilindara. Dizel, benzin… Turbo ili atmosfera. Službeni! Svi koji su prisustvovali bili su u mogućnosti da nadraže svoje čulne aparate. Oboreno je mnogo ličnih rekorda i postavili ste sebi nove izazove za naredni dolazak. Nažalost, iako su mere popuštene, ne odnose se na nas, pa publika nije mogla da prisustvuje. Nadamo se da će to već sledeći put (06.06.) biti moguće.

Iako se vozimo na stazi gde nema babe koje prelazi pešački prelaz, pandura koji iskače iza žbuna ili rupe koju putari nisu zakrpili, moramo voditi računa kako o sebi tako i drugim učesnicima. Znamo da svi tražimo svoje limite i limite svog vozila, ali to ne treba činiti po svaku cenu, pogotovo jer ima i drugih učesnika koji su zajedno sa vama na stazi… A nekada čak i pored. Morate pratiti šta se dešava oko vas, jer nam je cilj pre svega da se dobro zabavimo i vratimo kuću puni pozitivnih utisaka.

Uskoro očekujte još materijala koji će vam približiti i olakšati pripremu za učestvovanje na bud3 Track Day-u

Na sledećim linkovima možete pronaći više informacija:
– bud3 Track Day – Najčešće postavljena pitanja (video format)
– bud3 Track Day – Najčešće postavljena pitanja (tekstualni oblik)
bud3 Track Day pravilnik (može biti promenjen bez prethodne najave)

Jedine tačne i potpune informacije o ućešću na bud3 Track Day-u možete dobiti putem mejla ili nam pišite u inbox na našim društvenim mrežama FB i IG. U suprotnom možete dobiti pogrešne informacije.

Objavili smo nove termine u junu i julu, a možete se već sada prijaviti za bilo koji od njih.
Naredni bud3 Track Day se vozi 06.06. sa početkom od 10 i završetkom u 17h – prijavi se!

Najbolja vremena – prepodne – 09 05 2021.
Najbolja vremena – poslepodne – 09 05 2021.

AUTOR // Vojislav Vujanić
FOTOGRAFIJE // bud3.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.