Pitanje nedelje

Najčešće postavljena pitanja?

pitanje_nedelje_odgovorHteli smo malo da obrnemo uloge i umesto da mi pitamo vas, vi biste bili ti koji biste postavili pitanje nama. Kako su nam neka pitanja postavljena više puta, ne samo putem elektronskih poruka, već i kada se vidimo, i njih smo uvrstili pored onih koja ste postavili na FB strani. Ovo mu sad dođe neki FAK (FAQ) tj. najčešće postavljena pitanja…

 

Janković Martin: Kada će bud3 krenuti sa video materijalom? Za tako dobar sajt na ovim prostorima mislim da je veliki nedostatak upravo taj video kutak. Nije to mana sajta, daleko od toga ali bi po meni to mnogo značilo sajtu. Jer ima mnogo dobrih automobila za koje samo slike nisu dovoljne, moje mišljenje.
bud3: Svako malo razmišljamo o video materijalu, ali on iziskuje još više vremena koje je potrebno kako bi se video obradio i kvalitetno prezentovao, a ovo je ipak projekat koji radimo u slobodno vreme. Takođe ni sami vlasnici automobila, nemaju uvek dovoljno vremena da odvoje, pa bi u tom slučaju trpeo i kvalitet fotografija. Osim ako nam se ne pridruži neko ko bi se posvetio isključivo kreiranju video materijala. Ima li interesenata?

 

Jelena Živković: A koliko moze da razvije?
bud3: Može da razvije neku suludu brzinu!

 

Nikola Tasić: Hoće li biti neko štampano izdanje (kalendar, bud3 book, neki posteri, itd.)?
bud3: Za kalendar je sada kasno, ali možete ga očekivati sigurno za narednu godinu. Book je u pripremnim fazama, ali pošto želimo da on zaista bude kvalitetno urađen, verovatno neće videti “svetlost dana” pre isteka godine, kako bismo obuhvatili još neke zanimljive teme koje su zacrtane za ovu godinu. Posteri su dobra ideja i možda bismo mogli brzo da je realizujemo. Hvala na predlogu.

 

Aleksandar Šeter: Kad imate automobil kome nije predviđeno da ima tablicu sa prednje strane vozila, da li je vlasnik takvog vozila u obavezi da uglavi registraciju naprijed? Takvi automobili su ovi egzotični.. Ferrari, Lamborghini i sl.?
bud3: Prosledili smo ovo pitanje nadležnim ustanovama. Da li ćemo dobiti odgovor od njih je pitanje za sebe. Međutim, sva vozila u Evropi su u obavezi da imaju prednju tablicu, bila ona egzotična ili ne. U SAD zavisi od države do države, pa zato oni mogu i da ne stave istu na prednji deo automobila.

 

N.N. lice: (FB pojeo komentar, pa parafraziramo) Koji „automobilistički“ film biste preporučili?
bud3: Ima ih više koje smo gledali u poslednje vreme i koji su nam se dopali (Rush npr.), ali ćemo upravo ovo pitanje postaviti za sledeću nedelju, jer smo možda neki propustili.

 

Života Govedarević: Kad će više te majice? Trebaju mi za radionicu.
bud3: Majstore Života, ako ti trebaju za radionicu, onda nemoj čekati na nas. Vidi sa Puftom da ti da neke njegove stare. Naše su u planu, ali su samo za klubove književnika i VIP mesta. Svila i kašmir su nam prvi izbor materijala.

 

Svetolik Trpković: Gde su moje nalepnice?
bud3: Dragi Pufta, potraži kod Živote. On nam je uzeo sve.

 

Miško Krstić: Da li vas interesuje taj i taj auto za predstavljanje?
bud3: Slobodno nam pošaljite fotografije vašeg projekta ili projekta vaših prijatelja, a ako se uklapaju uz tematiku sajta i imamo dovoljno vremena da se organizujemo, dogovorićemo se. Vozi Miško!

 

Đenka Đapić: Koji fotoaparat koristite?
bud3: Digitalni… Nikon dSLR, nekoliko modela, pošto nas ima više. Doduše imamo jednog izroda sa Canonom, ali je dobar dečko, pa ga puštamo da se druži sa nama.

 

Branimir Mitrović: Saradnja?
bud3: Ako ste bili negde i/ili imate ideju za neki interesantan tekst i voljni ste da ga napišete… Kontaktirajte nas, otvoreni smo za svaku vrstu saradnje, sve dok se uklapa u tematiku sajta.

 

Ako vam slučajno nismo odgovorili na mail ili na poruku, izvinjavamo se, trudimo se da svima odgovorimo, ali ponekad previdimo.

Vaš,
bud3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *