Pitanje nedelje

Koji automobil biste preporučili policiji?

pitanje_nedelje_odgovorMalo smo se prebacili na šalu ove nedelje. Hihihi. Pitali smo vas koji automobil biste preporučili policiji. Hihihi. Očekivali smo duhovite i raznovrsne odgovore. To smo i dobili. Hihihi. Vaše odgovore smo lako grupisali u tri kategorije. Svaka na sebi jedinstven način ima zadatak da oteža rad našim divnim organima reda. Neke čak udaraju i na nivo inteligencije (SRAM DA VAS BUDE!). Hihihi…

Grupa 1: Čak iako počnem da bežim peške, vi me nećete stići

Tijana Milovanović: Robin Reliant, zato što je bolje prevrtati se se pri malim nego pri velikim brzinama.
Andrej Jovanović: Moskvitch 2140. Jer koji je to auto bolji od Moskvitcha?
Mladen Maki Đorđevic: Mercedes W123 200D automatic za presretače, ako nije problem. Najsporije prevozno sretstvo u poznatom delu galaksije.
Nikola Tasić: Zastava 101 1.3 special, a za presretače Yugo Florida 1.6L – da se ispoštuje tradicija i da se podrži posrnuli gigant iz Kragujevca.

Grupa 2: Prčvajz

Boško Nikolić: Peglicu, zato što je teskobna unutra i spora. Na šta smo mi dodali da bi verovatno legitimisali direktno iz vozila. A bio bi problem i kod privođenja, samo bi jednog mogli da strpaju pozadi, i to dijagonalno.
Tijana Milovanović: Peel P50 – zato što ne mora da deli harač (mito, Vajferta, crvenu) sa kolegom. Ne mora da se svađa sa ostalom trojicom ko će da sedne do prozora.
Miroslav Nikitović: Srpski policajac treba da vozi isključivo svoj automobil, ma koji bio! Jer svoj auto će sigurno čuvati.
Rade Mihajlo: Što bi rekli klinci „Ja ću Červoleta“, al ne Korvetu, nego Varnicu (ujedno automobil koji ima najgotivniju instrument tablu, al prošla je ta tema); Igor Čadikovski: #makedonija #truestory Pa se vi zezajte.
Nenad Todorović: A od manjih bi im lepo leg’o Opel Adam. Kad te privedu da gledaš zvezdice po krovu.
Uroš Petković: S-M-A-R-T. C-c-c-combo!

Grupa 3: Prepoznatljivost

Đorđe Sugaris: Pajero, jer interventna više nije toliko strašna od kako vozi Toyote.
Tijana Milovanović: Renault 4, zato što mogu da vežbaju kate dok menjaju brzine i Nissan Leaf zato što valja ponekad otići do Pančeva i udahnuti malo čistog vazduha.
Nikola Ristić: Opšte je poznato kakav vozni park imaju gospoda iz policije Dubaija. Ipak mislim da im nedostaje jedan LaFerrari kako bi upotpunili svoju gamu – tako da moj glas ide za LaFerrari.
Stefan Radojević: Fiat Multipla, jer se trafika na točkovima prepozna na kilometar.
Nenad Todorović: Porsche 911, jer su za vreme SFRJ imali četiri koji su slupani za kratko vreme. Negujemo istoriju.
Marko Jelisavčić: Škoda, jer im je slogan „Simply clever“; Igor Čadikovski: I to imamo (u Makedoniji).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *