Pitanje nedelje

Koji su najgori i najbezobrazniji vozači?

pitanje_nedelje_odgovorVraćamo se na pitanje nedelje. Prošle nedelje smo vas pitali koji su najgori i najbezobrazniji vozači kod nas. Mogli bismo reći svi, ali znanje ili novac izdvajaju pojedince koji jednostavno ne mare za svoju okolinu. Oni su jednostavno van zakona ili su van ovog sveta, a neko ih je samo stavio u tu čudnu kočiju bez konja koja magijom hita napred suludom brzinom. Volan, šta volan?

 

5. Vozači BMW-a

k-bigpic
Iako su ih vozači marke koja je prva na listi ostavili daleko iza, vozači BMW-a su uspeli da se izbore za svoje mesto na listi. Novac može da kupi mnogo toga, pa tako i novi BMW. Snaga, imidž i kult koji okružuju ovu marku jednostavno te teraju da se bahatiš nad nama, „nesigurnim“ vozačima, šta god mi vozili. „GDE ĆEŠ, hoćeš kroz mene da prođeš!?“

 

4. Vozači Dacia (mahom Logan)

9f2da498aff6d9ca5a7b57acecdbcd42_LOGANLAUREATE2
Juhuuuuu, auto. Vau, volan. Vidi sirena radi. Tutuuuuu. Migavci, jao slušaj ih: „tik, tik, tik“. Slavija??? Otkud ja na Slaviji? Nisam krenuo na Slaviju. Autobus, trolejbus i tramvaj na istom mestu! Mamaaaaaa! Ne, joj, pazi… Zar ja nisam krenuo na pijac peške? Zašto sam u kolima i kako sam završio na Slaviji, pobogu? Ku’ ću sad? Znam, parkiraću se ovde i otići ću kući prevozom, pa neka mi parking servis donese auto.

 

3. Vozači „stranih“ tablica

Slavija-Beograd-trg_Dimitrija_Tucovica
Beograđani u Novom Sadu ili obrnuto. Kragujevčani u Čačku ili Požežani u Subotici. Sve kombinacije su otvorene. Ako si krenuo na put u „veliki“ grad, nećeš se lepo provesti. Još ako si kod Miroljuba na slavi bio poslednji put pre pet godina i sad se otprilike sećaš gde on živi, najebao si. Niti je Miroljub tu gde si ti mislio da je on, niti ćeš preživeti hor sirena iza sebe.

 

2. Vozači službenih automobila Republike Srbije

20131123101620
Možda ljudi van Beograda ne mogu da u potpunosti iskuse bahatost vozača Superba ili Audija naše divne političke elite, ali zato mi trpimo za celu državu. Valjda je to nešto što moramo da istrpimo. Prednost u raskrsnici, žuta traka, upaljena svetla ili, ne daj bože, migavac, ništa to ne znači većini službenih vozača vlastodržaca. Samo udri…

 

1. S’audijici

580173_439191972765030_293903687293860_1929431_4
S Audi ideš gde hoćeš, parkiraš se gde hoćeš. Ipak, to si sve platio kad si kupio auto. Zašto bi bilo drugačije? Pa kaže:
– Ne znam koji su najgori i najbezobrazniji, ali definitivno vozači Audija najmanje poštuju saobraćajna pravila!!!!
– Oni saudijci (s audi A6, A8)
– Audi A8 i A6… izađite napolje i samo će vam se kazati zašto su za izbegavanje u najširem luku….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *