Midweek

Midweek Selection

Ovo vreme nikako da nam dopusti da radimo ono što volimo, više nam je muka od svega. Tri puna meseca su iza nas, a samo jedan lep vikend, baš lepo…… baaaaaš lepo. Najgore od svega je što ćemo čekati još pola ovog meseca da bismo mogli da isteramo neki auto na ulice. Smučilo nam se više. Evo šta se dešava tamo gde to vreme i oprema dopuštaju.
A dok mi šonje kukamo na vreme i tražimo izgovor, Englezi su odavno prihvatili ovo divno vreme, pa tako ne traže lep vikend ili dan da isteraju svoje vozilice na ulice. Auto-skup pod nazivom The Quadrant je okupio par selebriti automobila po lošem vremenu. Idealna prilika da vidimo kako ti glamurozni skupovi izgledaju kad ni photoshop ne pomaže.

Na Skandinavskom poluostrvu su takođe našli rešenje za loše vreme u obliku hale. Fascinantno! Bilsport Performance & Custom Motor Show je najveći sajam modifikovanih automobila u tom delu Evrope. Okupi oko 800 vozila, 70k posetilaca za četiri dana trajanja i nigde Fiat-a Nacionale.

Nekako smo stekli utisak da je ovaj naš „hobi“ na Balkanu prilično muška stvar. Tek nekoliko pripadnica lepšeg pola su prešle na prljavu stranu, pa se tako svako žensko biće sa kanticom ulja u ruci smatra materijalom idealnim za ženidbu. Da li je tako i u inostranstvu, mislim da jeste, nećemo da se lažemo, ali i među ženama ima zaljubljenika čije impresivno znanje baca sve nas egoiste na noge.

Za kraj jedan potpuno opičen i odvratan klip sa sjajnim glavnim ulogama. Obratite pažnju na narandžastu 206-cu koja nijednog trenutka nije dozvolila opasnim mašinama da je preteknu. Komedija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *