Midweek

Midweek Selection

Novi midweek selection, malo madness, malo sadness, malo whateverness. Evo šta je obeležilo nedelju iza nas i šta će obeležiti sledeću. Kakva nostradamuska epizoda sledi…

Prvo, potencijalni sadness. Sutra je novinarski, a prekosutra prvi zvanični dan Međunarodnog salona automobila na Beogradskom sajmu. Posle dve godine, zvanična smotra automobilske industrije u našoj varošici. Šta očekujemo? Da li uopšte nešto očekujemo? Ne znam šta da vam kažem, biće dva do tri zanimljiva automobila, biće silnih popusta, biće novih Dačija, biće perverznjaka koji jure suknje nesrećnih promoterki i šmekera koji ih bare ko baba protezu. Izvestićemo vas o svemu, a neka odluka bude vaša…

Ono što smo ostavili iza nas prošle nedelje je početak nove sezone najbržeg cirkusa na svetu (morao sam tako da napišem) iliti F1 šampionat. Kao po običaju, sezonu otvara Australian Grand Prix. Trku su prvenstveno obeležile kvalifikacije koje su održane, pa odložene, i na kraju pomerene na samo šest sati pred početak zvanične trke. Pobednik trke, uvek „nasmejani“ Kimi Raikonen, startovao je sa sedme pozicije iza glavnih konkurenata: Mase, Webera, Hamiltona i šampiona Vetela. Trka nije bila bogzna kako uzbudljiva, pit strategija timova je bila ključna za krajnji poredak. No, Kimi odnosi pobedu i predvodi cirkus u 2013. godini.

Madness ove nedelje pronalazimo na Huntersima, koji iz Švedske donose slike ovog potpuno bolesnog Audi-a Quattro. Teško je sada sažvakati priču koju možete da pročitate na samom sajtu i učiniti je primamljivom, ali, verujte mi na reč, vrlo je zanimljiva i ko ne pogleda o čemu se radi, pogrešiće.

Volvo V50, prilično nezanimljiv, kvalitetan i blago dosadan auto. Daleko od toga da ne cenimo Volvo, ali ne možemo na silu voleti nešto što ni oni od starta nisu preterano voleli. Elem, jedan simpatičan azijat je odlučio da V50 tresne o zemlju i stavi na Work Duranda felne u dimenziji 20×10 napred i 20×10,5 pozadi. To je naravno zahtevalo obimne izmene na vešanju koje su više nego vidljive. Meni ovaj izgled ne pije vodu, dok je kolega oduševljen, ako ništa drugo, barem je Volvo. Prosudite sami.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 komentar

  • Super je ovo, ali hoce li vise crvena kocka, AMAN!!!