Midweek

Midweek Selection

Iako ćemo skoro ceo april posvetiti Porsche-u, to ne znači da ne smemo malo da skrenemo pogled i ka drugim stvarima koje se dešavaju oko nas. Na primer, veliki grafit muških genitalija je jedna od tih stvari, zar ne? Koga još ne interesuje velika bela…

Penis je zaustavio Nurburgring. Pravi senzacionalistički naslov, baš onako kako Kurir to voli. Hoćete još jednom da ponovim? Veliki grafit penisa je blokirao saobraćaj na stazi Nurburgring dok ga službe za održavanje nisu uklonile. Glupost, ali da li ste ikada čuli i videli veću? Voleo bih da vidim taj mozak koji je potrošio par sati svog života da bi nacrtao ovo umetničko delo. Genije.

A kad smo već kod… Ne, nećemo više o tome. Bugatti je izgubio titulu najbržeg automobila na svetu. Nije je izgubio zato što se pojavio brži automobil, već zato što je automobil kojim su postigli rekord, Veyron Super Sport, nepravilno modifikovan. Naime, zbog sigurnosti kupaca, fabrika je elektronski limitirala maksimalnu brzinu Super Sport-a, a on, kao takav, ne može da dostigne postavljenu rekordnu brzinu, samim tim, nije najbrži serijski automobil na svetu. Ebiga, takva su pravila.

A u Japanu se, kao i uvek, dešavaju radikalne stvari. Gospoda tuneri su (pre sedam godina) odlučili da im je muka gužve, glasne muzike, polugolih devojaka i tupave publike koja ne zna da ceni njihov rad i smeta ljudima koji to zapravo umeju i žele, pa su zbog toga napravili Exciting Car Showdown. Čudno ime, više priliči nekom kineskom poluproizvodu, ali sva poznata imena japanske scene su tu. Dosta zanimljivih automobila. Bacite pogled.

 

Za kraj, snimak kako se puno para kortlja i prlja po putevima Italije, opasni zvukovi…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *