Predstavljanja

Lowly Gentleman – BMW E60 530

Šta je moguće voziti po našim ulicama? Bicikl? Meni je žao kad vidim kako gospoda voze Ferrari-je ili recimo, od skoro, Viper-a po našim ulicama. Žao mi bre, mog auta, koji ne vredi ni kao guma gorepomenutih, a kamoli nečeg vrednijeg. Možda uz pažljivu vožnju? Možda, ali kako svaki dan voziti po ovom rusvaju? Lako, kao gospodin. Živelo strpljenje…
…ali pre nego što vas pustimo da uživate, koja reč o autu. BMW serije 5 sa, naknadno dodatim, branicima iz //M paketa. Za ljubljenje zemlje zaslužne su H&R –4cm opruge, što ga je uz //M vešanje dovelo dosta niže podu nego što ste mogli da očekujete. Continental gume u dimenziji 235/35 tj 275/30 zadužene su da grle 19″ felne i upotpune ovu, blago rečeno, perverziju na točkovima.
Sav ostali bud3ing je odrađen u fabrici i ništa ne manjka pošto fotelju sa grejanjem, hlađenjem i masažom već ima (a hteo si to da pitaš za fotelju, priznaj!). Takođe, Prologic ozvučenje je zaduženo za pravljenje Bohemian Rhapsody momenta svake večeri… Low and slow, kao gospodin!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 komentara

  • Odlične fotke!

  • Stvarno lep E60

  • Apsolutno ne znam sto nije uhvacena koja fotka i iznutra? Malopre sam sedeo u njemu i mogu reci da je lep gotovo kao i spolja!

  • Vrhunska petica. A ako nije tajna, moze li da se zna ime felni?