Vesti

Pomoć stiže!

Pažnja, pažnja, da li živite u Beograd? Ne? A da li je i vaš grad prošaran radovima koji imaju rok završetka kao dužina osnovnog obrazovanja deteta? DA! Onda dobro došli na bud3, stranicu koja uvek ima rešenje za sve vaše muke.

Posmatrajući svakodnevno kako Beograd prolazi kroz obimne infrastrukturne promene, zapitali smo se kako pomoći sebi, a i okolini, posebno radnicima. Koje vozilo je dovoljno kompaktno, robusno i uvek spremno za akciju? Naravno, mora biti šik i moderno. A uz sve to polovno da ne bismo plaćali punu cenu, molim lepo.

Mozgali smo i pretraživali oglase. Kad, niotkuda, ukazao se on, mali Unimog. Pazi ovo: Unimog U500, prešao samo 8000km, čist kao suza, sa 6.4 litarskim rednim šestakom i masivnih 280ks pri 2200 obr/min. Predivan i glatak manuelni menjač sa osam brzina i „predizbornikom“, portalne osovine i Mišelinke X čiji pritisak regulišete iz kabine. A kabina bogato i analogno opremljena za troje, sa pregršt dugmića i preglednost kao sa tornja na Avali. Ovo su najbitniji detalji, a opreme ima još. Najjača stvar u celoj priči je što zbog nekvaliteta izduvnih gasova ne može da se registruje u Kaliforniji, pa će ga dati ispod cene (namig). Eeeee, zaboravih, ima suptilnu kamuflažnu foliju pa ga OKO SOKOLOVO neće ni videte (dupli namig)!

Nemoj posle nismo rekli. Pomozite sebi, putarima, kinezima i drugim ljudima oko sebe, kupujte dok je povoljno! Oglas je ovde.

Autor // Vukašin Medić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.