Predstavljanja

Corsa RS

Kada si poslednji put bio zadovoljan svojim automobilom? Kada si poslednji put rekao sebi: To je to, više ništa neću da diram, ovakvog ga vozim narednih pet godina? U stvari, nije pitanje kada, već da li si ikada to pomislio? Mi ne bismo bili mi kad se ne bismo igrali sa našim igračkama i stalno nešto menjali, a svako ko je sebi odgovorio na gorepostavljena pitanja neka nastavi sa šetnjom po Internetu. Mi ovde bre jedemo malu decu!
Motor napred? Neću! Stavi ga pozadi. Samo dvesta konja? Hoću hiljadu. Turbo? Daj dva i stavi nitro. Kakve crne poluosovine? To puca, daj ti meni kamionske kardane. Fiber? Karbon! Auto ne može da prenese snagu na put? Menjaj sve, idemo iz početka! Kad bi se u stvarnosti ovako pristupilo problemu, logično, ništa ne bi bilo rešeno. Ali zato Bud3 ima priliku da u potpunosti isprati jedan od najozbiljnijih projekata koji se radi kod nas.
U garaži radionice Design Performance sprema se auto koji cilja na sam vrh predstojeće drag sezone. Dragi publikume, kao što smo i najavili, pred vama je Corsa RS iz Novog Pazara.
Ako ste mislili da je auto uveliko spreman, prevarili ste se. Ovaj mali monstrum za zimske praznike ide pod nož dr mr Draška… Layout ove Corse je svima dobro poznat – V6 motor pozadi, dva turba, nitro i oko 950ks. A pošto je snaga bez kontrole neupotrebljiva, predstojeće izmene će se pobrinuti da se ta snaga stavi pod kontrolu vozača. Ceo trap će biti izmenjen, karoserija će biti proširena da bi primila nove valjke i još gomila detalja i sitnica koje promaknu većini…
Potrudićemo se da u narednom periodu ispratimo sve pomenute modifikacije na ovom automobilu, pa ćete biti u prilici da iz prvog reda posmatrate kako mala Corsa, u garaži DP-a, postaje jedan od najozbiljnijih drag automobila na prostoru ex-Yu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 komentar