Track Day

Bud3 – Trackday – Septembar

Autor /

Nakon dužeg perioda koji smo proveli u klimatizovanim prostorijama zbog tropskih vrućina, stiglo jedugo priželjkivano zahladnjenje . To nam je omogućulo, u kombinaciji sa krajem sezone godišnjih odmora, da organizujemo još jedan Track Day, ovoga puta u poludnevnoj varijanti.

Da nismo jedini koji su se uželeli staze pokazao je odziv ljudi, pa je tako termin bio popunjen u jako kratkom roku. Nažalost, verovatno uplašeni prognoziranom kišom, par njih se nije pojavilo, ali su zato oni koji jesu uživali u gotovo idealnim uslovima za vožnju. Sve u svemu, fino druženje sa poznatom ekipom, ali i nekim novim ljudima. Ukoliko ste propustili ovaj termin, sledeći je već narednog meseca, a tačan datum ćemo objaviti uskoro.

[table “6” not found /]

Autor // Stefan Šobot
Fotografije // Stefan Šobot

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 komentara

  • Mogli bi na kraju sezone da napravite jedan tekst koji će da prati konačna lista najboljih vremena do sada, verujem da bi mnogima bilo zanimljivo da vide a nigde nema takva pregledna lista. Da li će zaživeti Tome attack priča? Pozz

    • Za ovu godinu nismo stigli da se dovoljno posvetimo tome, ali sledeće godine će biti organizovan TA. A nakon poslednjeg TD-a ove godine ćemo napraviti jedan tekst i sva vremena staviti u jedinstvenu tabelu.

      • Super! Zna se i ko je kakve gume vozio pa ce biti zanimljivo videti sve na jednom mestu.

  • Time attack 🙂