Track Day

Bud3 Track Day – Oktobar

Poslednji bud3 Track Day za ovu godinu… Neverovatno je da se sezona tako brzo završila, a kao da smo juče čekali da sunce ugreje asfalt staze NAVAK kako bi vozili prvi.

Tokom cele sezone bili smo domaćini gostima iz okolnih država, a i malo šire od toga. Broj ljudi koji su ove godine prošli kroz kapije u Subotišu je veći nego ijedne prethodne godine, a od automobila smo imali sve od Silvane do Nirvane, falili su nam samo miniven i McLaren (eto ideja za sledeću godinu!). Oboren je rekord staze, vozili smo pod reflektorima, nabacivali smo radničku boju i družili se zajedno. Hvala svima koji su svojom podrškom, delom ili rečima pomogli organizaciju, a hvala i onima koji su ukazavili na naše greške i propuste, jer samo tako može da se uči, raste i razvija.

Pripreme za sledeću sezonu su već počele, vaše savete i kritike smo čuli i pokušaćemo da realizujemo što više toga. Još jednom hvala svima koji su učestvovali u bud3 Track Day-evima, hvala svima koji su nas posetili i hvala mami i tati, jer bez njih sve ovo ne bi bilo moguće. Vidimo se sledeće godine!

Najbolja vremena – 19 10 2019 – Revidirana lista

AUTOR // Vojislav Vujanić
FOTOGRAFIJE // Nikola Stojanović i Miloš Milovanović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 komentara

  • Cestitke na jos jednoj sjajnoj sezoni i da nam potrajete!

    Ps

    A sad ispravite ta vremena, fali nas bar 20 u listi, a nije da se nismo trudili 😉

    • Biće ispravljeno, sistemska greška. Obavestili smo osobe koje su zadužene za merenje vremena.