BIG READS

Za Ime Bloga Miloga! – Sedam

Izvinite što kasnimo. Nismo mogli da prođemo od ovih debila što misle da su upaljeni migavci na automobilu, parkiranom po sred ulice, aura nepobedivosti. Ajde, nekako smo njih prošli, međutim neka budala na obavezno pravo hoće da skrene levo, pa tramvaj ne može da prođe i onda svi stojimo. Na kraju nas oslepeo majmun koji misli da su upaljene pozicije i svetla za maglu po vedroj večeri najbolja kombinacija posle trenerke upasovane u farmerke. Izbrisao nam memoriju.

Kukamo mi tako međusobno kako su ljudi postali površni, pomalo suludi i svako gleda svoj interes. I to je stvarno tako, a najbolje se vidi po tome kako se ponašamo za volanom. Smatramo da se u Beogradu, a sigurno i šire, nikada gore nije vozilo. Neke osnovne vozačke vrednosti su potpuno degradirane. Bahato do krajnjih granica razuma. Deprimira, opasno…

Ovim izuzetno kratkim pogledom u retrovizor na suštinu prethodne automobilske godine (iako frustracije verovatno ima za neke ozbiljne novine), pogledaćemo svoje dvorište i malo detaljnije sumirati sedmu godinu rada bud3a.

Obzirom da postojimo ovoliko dugo, a da je tokom našeg postojanja mnogo sličnih blogova dolazilo i odlazilo, možemo se samoproglasiti veteranima ovog sporta. I kako to obično biva, zađeš u neke godine, počne da ti smeta sve i svašta, kukaš, serendaš i postaneš malo mrgud. Tako i mi – nismo mogli da se pronađemo ove godine. Vremena je nekako uvek bilo malo, ali smo zato izgovora imali dovoljno da pokrenemo piramidalnu šemu kao Herbalife i uvalimo svima našu muku. Nismo dozvolili da nam kvalitet sadržaja propadne, ali ga je zato bilo, za naše standarde, nedovoljno. Žao nam je zbog toga i nadamo se da nam opraštate.

Ono gde je dosta energije utrošeno je Bud3 Track Day. Pokušavamo da budemo neki ambasadori dobre volje i da uslišimo vaše želje i mogućnosti koje nam NAVAK nudi. Nije lako, ali kako vreme bude prolazilo i Track Day pusti ozbiljnije korene, te se više vas zarazi ovim vidom zabave, biće sve lakše ispunjavati vaše predloge. Razmatramo i rekonfiguracije staze, čisto da ne bude jednolično. Postoji i neki potencijalni vid takmičenja tokom cele sezone. Otom-potom, biće zanimljivo.

Što se tiče našeg sadržaja, jako smo ponosni na dosta toga urađenog tokom ove godine. Imali smo solidan broj brutalnih paketa predstavljanja za vas. Najviše pažnje je privukao E30 M3 sa hiljadu konjskih snaga, ali ga to ne čini i jedinim vredne tolike pažnje. Glupi šećeroglavi vlasnik FB nas sve ujeba svojim eksperimentom i onom feed raketom, tako da je dosta sadržaja prošlo neočekivano loše. Ali dobro, nije izbrisano, tako da je tu za vjek vjekova. I video na YT? Nije bilo loše… Ajde, priznajte da je bilo dobro.

Pred sam kraj godine, kao poklon od deda Mraza, stigao nam je Autobild. Napokon je neko prepoznao preočigledan oblik saradnje magazina i našeg sajta, kao i kolega iz Autoslavije. Zaključili smo da je sujeta ta koja je sprečavala dosta tih saradnji, pošto, vi svakako sve ovo što vidite kod nas možete i da pročitate u časopisima, te smo opasna konkurencija. Ova kontinuirana saga gluposti je gotova i sada možete komotno na keramičkom prestolu da osetite bud3.

I na kraju, mali presedan. Obično smo u ovom bloga miloga pregledu godine izdvajali neke naše interne fotografije kako bi vi, naša publika, znali da smo svi mi ipak normalni ljudi. Međutim, toliko se nekih diskutabilnih lica pojavilo po internetu da je najbolje da mi ostanemo na marginama. Znamo se dovoljno dobro. Zato, malo osvrt na rad bud3 ekipe. Bolje da dela govore u naše ime. Za ime bloga miloga, neka nam bud3 potraje!

Autor // Vukašin Medić

Šta vi mislite? Ostavi komentar 1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 komentar

  • samo napred momcad, sada u nove pohode jaci nego ikaD!!11!1

Odabrani članci