Track Day

Bud3 Track Day Matinée – Maj

Prošle godine smo organizovali večernji Track Day, kako bismo se suprotstavili letnjim vrućinama, ali termin od 18-20h od ove godine postaje redovan. Za sve one koji ne mogu da oslobode vikende, pobegnu od žene ili im je jednostavno potrebno da mogu da uđu i izađu sa staze po potrebi, tu je bud3 Track Day Matine!

Prvi put ove godine vozili smo nakon što je sunce prošlo zenit. Niža temperatura, ne pogoduje samo mašinama, već i ljudima. Kako se matine održava nakon radnog dana, nije loše doći direktno iz kancelarije na stazu, pod izgovorom da imaš još nešto da završiš oko posla. bud3 razume.

Striktno ograničenje broja učesnika, na maksimalnih 20, omogućava slobodu ulaza i izlaza sa staze, kad god učesnicima odgovara. Ovo otvara mogućnosti da se, bez pritiska ograničenja vožnji na stintove, vozilo može setapovati koliko god puta želite. Čak i ako se desi neki kvar, hoćete samo da zamenite gume ili ste u poslednjem trenutku shvatili da nemate dovoljno goriva… Ne možete propustiti svoj stint.

Opuštena atmosfera, deljenje manometra, automobila i pomoganje novajlijama da bolje upoznaju stazu, čine neizostavni deo svakog bud3 Track Day-a. A vožnja po stazi vam omogućava da pronađete ne samo svoje granice, već i granice automobila. U sigurnom okruženju, van saobraćaja, bez rupa, pokretnih meta (pešaka) i drugih vozila. Uz druženje sa ljudima koji isto kao i vi uživaju u automobilima i svemu šta čini automobilsku kulturu.

Sledeći celodnevni bud3 Track Day održava se 07.06.2020., zabrana za publiku je i dalje na snazi. Ukoliko želite da učestvujete, požurite sa prijavom i uplatom, pošto je polovina kapaciteta već popunjena. Naredni bud3 Track Day Matine zakazan je za 19.06, a prijave za oba možete popuniti ovde.

Ukoliko želite da primate obaveštenja o budućim bud3 Track Day događajima, prijavite se na našu mailing listu (na dnu strane).

Najbolja vremena bud3 Track Day Matine – 21 05 2020

AUTOR // Vojislav Vujanić
FOTOGRAFIJE // bud3.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *