Kroz vreme

Za Ime Bloga Miloga! – Godina Šesta

blogamiloga2016_naslovnaDa li vegani koriste visoko-kompresovane mrtve životinje za pokretanje svojih automobila? Da li će naši putevi biti gori nego ikad posle ove zime? Da li su davači „migavca“ postali andergraund pokret i preti li im izumiranje? Da li će prvi javni punjači za eletrične automobile u Srbiji biti iskorišćeni i za ilegalno napajanje Dragišine trafike? Da li će posle šest godina rada ovaj sajt na kom ste sada nešto promeniti?

bloga_miloga_2k16_bud3_naslovna_1Samo na poslednje pitanje imamo odgovor. Ne. Sedeli smo jedno veče, ozbiljno smo se pripremili da naš „sastanak“ bude ozbiljan, konstruktivan i da rezultira konačno nekim novitetima. Mozgalo se, diskutovalo se, svađalo se, šamaralo se i neki su vezivani za radijator. I ništa. Budž ostaje budž.

bloga_miloga_2k16_bud3_naslovna_238Nije kao da smo mi sad neko đubre od sajta, ali (osim po sadržaju) kaskamo za ostatkom poznatog dela univerzuma. Google nas indeksira kao pećinske crteže, Facebook se krsti levom i desnom dok prati naše uređenje stranice. A sajt? Sajt nam je kao onaj predivni album tvoje bake na kom se slike lepe mešavinom brašna i vode…

bloga_miloga_2k16_bud3_naslovna_7Uf… Što se tiče sdržaja, prošla godina je bila baš čudna za nas. Prvih par meseci smo bili prazni kao rafovi Pekabete za vreme sankcija. Nismo uspevali da se pronađemo. Međutim, razbudio nas je jedan vrlo bitan neinternet sadržaj – bud3 Track Day. Strahovali smo kako će to proći – ima li zainteresovanih? Strahovi su bili neosnovani i svaki Track Day je bio uspešan. Samo moramo napomenuti da ste stvarno kriminalni kada je prijavljivanje za isti u pitanju. Kao da tražimo rešavanje logaritamskih jednačina pre same prijave. Smanjite uzbuđenje, povećajte koncentraciju i mojne ste lenji da pročitate i ispoštujete proceduru. Hvala vam, braćo!

bloga_miloga_2k16_bud3_naslovna_60Bud3 je prvi put ove godine bio u Crnoj Gori. Naš najmlađi sastav je hrabro napustio okvire naše države u potrazi za dobrim materijalom (gromoglasni aplauz starijeg sastava!). Moramo spomenuti i Miloša Đorđevića koji je eksplodirao na drift sceni. Pravo pravcato iznenađenje blago umrtvljenog dešavanja. Kad smo kod iznenađenja, jedno sveCko vas očekuje uskoro na našim stranama. Ako imate dobro oko, možda i pronađete iznenađenje među ovim redovima.

bloga_miloga_2k16_bud3_naslovna_171I onda se desio Yugo na Ringu. Mnogo lepih priča je bilo na ovom sajtu i na sve to smo baš ponosni, ali priča koju smo doneli iz Nemačke je nalik osvajanju neke automobilske Nobelove nagrade. Očekivali smo dobar feedback, ali smo izgleda bili previše skromni u tim očekivanjima. Priča se širila kao miris komšijinog kiselog kupusa kroz zgradu. Ludilo. I baš nam je drago što je bilo tako, jer je vlasnik Yuga to zaslužio, kao i cela ekipa.

www.GIFCreator.me_xP90VtSuma sumarum, bloga miloga ove godine nije nešto preterano pompezan, nema filozofije. Preterali smo sa osećanjima mnogo pre kraja godine, pa je početak ove 2017. godine bio prilično trezven. Čak smo otpočeli i sa redovnim objavljivanjem sadržaja. Šokovi! Tako trezni želimo da vam kažemo da vas sve volimo, hvala vam na podršci i bud3 se neće predati. Možda postanemo bolji, ali ne bih stavio pare na to u kladži.

Autor // Vukašin Medić
Fotografije // bud3 – rekreacija 3a ubr3anu generaciju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 komentara

  • Bravo za 2016!

  • kidajtee dalje matorani!11
    najjaci ste, samo napred!!!!!

    poy