Kroz vreme

Za Ime Bloga Miloga! – Godina Četvrta

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_122#bud3 #blogamiloga #blogamupoljubim #recap #2014 #emocije #najboljaekipa #energija #većmemrzi #kakosamomožete #drift #drag #rally #brdo #krug #wohooo #mišelukušće #autoitočka #scuderiazagreb #smarajumetagovi #matorsam #zatosmonepopularni #kalendar #idemoopet #samojako #opetdupliranaposeta #pređimosatagovanadela #društvenemreže #arapin #irac #tricilindra #delimokrevet #izakraj #bemtitagovanje

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_26Ovako bi nekako izgledala kolekcija svih „tarabića“ (kako realno i treba da se zovu ovi hashtagovi) koju bih morao da stavim na jednu fotku kad bih sa njom morao da sumiram celokupnu 2014. godinu. Da smo malo manje tvrdoglavi i kad bismo dopustili sebi da primimo (jer mi treba da primimo) te standarde društvenih mreža, možda bismo bili uspešniji. Ali ne, mi smo odlučili da teramo po svome. Ko nas biiiiip.

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_57No, šta je tu je. Pa ipak, ispratili smo još jednu najbolju godinu za bud3.net. Prvo i najočiglednije jeste poseta na sajtu koja se ponovo gotovo duplirala u odnosu na prošlu godinu. Četiri godine rada su za nama. Svake godine imamo duplo bolje rezultate. Mi smo time zadovoljni, ali ne i prezadovoljni. Mora bolje.

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_66za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_91Ono što prošlu čini najboljom godinom za bud3 jeste ekipa koja se okupila oko sajta. Toliko nas je zbližio da su se i kumstva izrodila iz toga. Ej, dokle je to otišlo! Da se nogom prekrstim. Na sajtu sada radi najperspektivnija automobilska ekipa za koju mi znamo. Tijana, Olga, Matija, Stefan, Sale, Radoš. Ova imena su nama zlata vredna. Kad zatreba, tu je uvek zlatni dečak sa obala Dunava koji uskače u blato do grla. Ne smem da zaboravim na Grka sa Bežanije. Giros mu je izvrstan. Baš smo ponosni.

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_27za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_101Podrška je stigla i iz susedne Hrvatske, gde je bud3 otišao van granica elektronskog medija. Prešli smo u štampano izdanje. Kakva čast za nas! Saradnja sa časopisom Auto. i Scuderiom Zagreb otvorila nam je vidike. Mislili smo da je ono što radimo donekle uzaludno, ali kad ti takva surova automobilska eminencija pruži ruku, onda nemaš šta da misliš. Samo rokaš još jače.

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_18Alo, slikar! Ded, okini koju ovde. Evo, gospodine, samo da odem po kist, platno i tempere. Samo budite mirni naredna četiri sata. Napravićemo nešto… Da vam posle pustim na mejl? Može. Tako je, bili smo i slikari, i novinari, i fotografi, i alkoholičari, i kuvari, i bračni drugovi. Sve smo iskusili prethodne godine. U maju smo promrzli, u novembru izgoreli, a većinu vremena bili smo mokri.

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_70za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_32Da li ćemo nešto menjati i šta će to biti? Kolega, šta ti kažeš? Nadamo se da će se zvezde poklopiti i da će retrogradna crna rupa povoljno uticati na naše planove koji se već godinu dana krčkaju na umerenoj vatri. Vreme je da napravimo veći korak napred, pa šta bude.

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_82Ne smem da zaboravim ni na kalendare koje smo napravili. Napokon jedan opipljiv proizvod budža. Aleluja! Plan je da se tu ne zaustavimo, tako da, nadam se, uskoro možete da očekujete slatko od malina, majice i svakakve đakonije.

za_ime_bloga_miloga_2014_naslovna_6Na kraju, bitno je da nastavimo da se zezamo i u 2015. godini. Da nam neke stvari budu preče, da nas neke stvari manje mrzi da uradimo i da budemo još bolji, veći, lepši. Redovan unos vitamina i minerala putem ječmenih proizvoda je možda i najbitniji. Ajte lagano svi nazad svojim obavezama i da nam češće svraćate!

Autor // Vukašin Medić
Fotografije // Kurta, Murta i pajtosi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 komentar

  • kakvi ste kraljevi!!!sad rokajte jos jace, podrska111
    POZDRAV