Events

Top Marques – Monaco

Kako objasniti šta je Top Marques u Monaku, a ne upotrebiti frazu “sajam automobila”, koja je u ovom slučaju pogrešna? Najbolje bi bilo reći vašar. Da! Vašar, ali za bogate. Pošto se na podijumu prostora na kojem se ova manifestacija održava mogu naći isključivo najprestižniji, najluksuzniji, najnoviji i svi ostali “naj” predstavnici automobilske industrije.
U periodu od 19 – 22. aprila ove 2012. godine, a pod pokroviteljstvom Njegovog visočanstva princa Alberta II od Monaka, po 13. put održana je ova manifestacija na kojoj ste mogli da vidite sva top imena među proizvođačima (super)automobila. Naravno, sve ovo ne bi bilo interesantno da na licu mesta niste mogli da probate svaki od automobila i odlučite da li je sedište napravljeno po meri vaše cenjene pozadine.
Dakle, ako posedujete Visa Black karticu, ili ste dovoljno debelog novčanika, kao što pretpostavljamo da većina naših čitalaca jeste, a propustili ste ovogodišnji događaj, rezervišite mesto u kalendaru za otprilike 346 dana. Do tada uživajte u slikama (više ih možete naći ovde) i očekujte još jedan izveštaj direktno sa ulica Monaka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

1 komentar

  • Tamo sam sledece godine. 🙂
    Odlicne fotke,kao i obicno.