Rally

Četvrti Beogradski FAM reli – Drugi dan

cetvrti_beogradski_reli_ii_bud3_naslovna_1Spektakularan vikend za nama omogućio vam je: Četvrti Beogradski FAM reli – Trojef Mirko Martinović, sjajni automobili i njihovi vozači, potpuni nedostatak dnevnog svetla, mnogobrojna publika i sjajni vremenski uslovi. Da nije bilo komaraca, pardon, roda krvopija, sve bi bilo perfektno (kao da su, inače, mogli na komarce da utiču).
cetvrti_beogradski_reli_ii_bud3_naslovna_2Drugi dan, na Avali i Košutnjaku, se nastavio u istom ritmu kao prvi, samo što su sada, i oni koji nisu upoznati sa trasama, mogli malo da popuste kočnicu i iskoriste sav svoj talenat. Od 43 posade sa starta, cilj je videlo nešto više od pola, tačnije 23 automobila. Bilo je par ozbiljnijih izletanja i blagih povreda, srećom, odlična i efikasna organizacija pobrinula se da sve prođe bez problema i velikih vremenskih kašnjenja.
cetvrti_beogradski_reli_ii_bud3_naslovna_3Pobednik u vožnji za Šampionat CEZ, Otvorenom prvenstvu Srbije i Prvenstvu Hrvatske je hrvatski vozač Juraj Šebalj. Iza njega se našao Danijel Šaškin, a naš favorit i zvezda ovakvih događanja, Todor Toša Stamenković je zbog problema sa autom (ako se ne varam amortizer je izdao u odsudnom trenutku) zauzeo treće mesto, iako je bio vodeći skoro ceo reli.
cetvrti_beogradski_reli_ii_bud3_naslovna_4Kao pobednici Memorijalne klase N/2 i N/3 pehare za pobedu su dobili Jovana Jovanović i Vladimir Zečević. Jovana je sa neiskusnom koleginicom na mestu suvozača pokazala da su muškarci višak u njenoj klasi, svaka čast!
cetvrti_beogradski_reli_ii_bud3_naslovna_5U klasi jugića, iznenađenje! Svoju prvu pobedu odnosi Strahinja Kovačević ispred našeg prijatelja, Igora Franičevića, kome je malo falilo da zauzme prvu poziciju. Znamo da si štedeo auto Igore, znamo. Rekli su nam pouzdani izvori. Čestitke svim učesnicima i orgnizatoru, lepo su nas častili ovog vikenda, svi ponaosob im dugujemo piće. Zapišite to negde…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *