Events

Montenegro Racing – Plavnica 2013

plavnica_bud3_naslovna_1Preko 200 automobila iz čitave Crne Gore okupiralo je parking kompleksa Plavnica, dok je blizu 1000 posjetilaca uživalo u razgledanju zanimljivih automobila (pored kojih su ponosno pozirali vlasnici). Izbor izloženih automobila pokrivao je sve brendove, od Alfe do Škode, bukvalno…
plavnica_bud3_naslovna_4plavnica_bud3_naslovna_3plavnica_bud3_naslovna_6Od spuštenih BMW-a do značajno modifikovanih Audija, Alfi, VW Golfova… Svako je mogao pronaći svog favorita. Zaboravite mat-crne felne, ove sezone definitivno su hit felne u živim bojama, u šta su se mogli uvjeriti posjetioci skupa.
plavnica_bud3_naslovna_2Visokooktansku atmosferu podgrijavao je DJ Funkgrudin pažljivim izborom muzike kao i poneki motorista turiranjem svog „japanca“ do 15.000 obrtaja.
plavnica_bud3_naslovna_5plavnica_bud3_naslovna_7Bilo da se palite na spuštena kola, drečave felne, spojlere, chip-tuning, japance, francuze, njemce, italijane… Okupljanje na Plavnici je mjesto za vas, a atmosferu najbolje prikazuje ovaj kratki video.

Autor: Nikola Vujošević
Montenegro-racing.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *