Predstavljanja

KKK took my day away – BMW parada

Napomena: Prilog u nastavku nije predviđen za osobe mlađe od 18 godina.

Scene sadrže nasilje, vulgarnost i mogu izazvati nekontrolisano lučenje pljuvačnih žlezda. Ako se u vašoj okolini nalaze osobe starosti ispod pomenute molimo vas da ih udaljite od ekrana. Upozoreni ste, za vaše dalje postupke ne odgovaramo.

Da li ste znali da KKK ima svoj ogranak u Beogradu? Da li znate da su bezobrazno paradirali gradom jednog divnog nedeljnog popodneva? Čak je i policija morala da obezbedi taj događaj zbog netolerancije građana. Šokantna scena na ulicama glavnog grada. A mi smo hrabro zabeležili dešavanja na terenu i prenosimo u celosti ono što su naše kamere zabeležile. Ne verujem da će nam se ikada više ukazati prilika da napravimo jedan ovakav spektakl za oči. Karavan. Kupe. Kabrio. – zakucani na devetnaesticama i metalizeee. Pravo malo automobilsko pomračenje svesti.

Minhenske propelere ne treba posebno predstavljati, serija 3 je svima poznata. Lično ja svoj glas uvek dajem karavanu – praktične ali prelepe mašine. Ako voliš Hofmajsterovu krivu – kupe za tebe, šmekeru. Sviđa ti se kad ti teme gori? Onda je tu veliki otvoreni prostor kabrioleta baš za tebe, srce moje. Možemo mi tekstom malo da vas zabavimo kad su ovakve situacije u pitanju, ali impulsi koje će vaše oči slati mozgu posle pregledanja ovih fotografija jesu vaše malo neispričano iskustvo, pa ćemo vas pustiti da uživate u tim naletima očnih nadražaja.

Autor // Vukašin Medić
Fotografije // Aleksandar Savin, Vukašin Medić, Stefan Šobot, Vojislav Vujanić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *