Events

Deveti Honda Club Serbia Skup

honda_skup_2013_bud3_naslovna_1„Lako je skupiti 150 alfi iz Italije kada samo treba da preplivaju Jadran, kako ja da dovučem honde iz Japana?! Teleportom!?!“ citat dana, od strane jednog iskusnog hondaša. Ako bolje sagledamo sliku, ona ne bi mogla da bude dijametralno suprotnija, pošto Honda klub svake godine uspeva da okupi veliki broj zaljubljenika u ovaj brend svih starosnih doba…
honda_skup_2013_bud3_naslovna_7Svi verni hondaši bukvalno su čekali svoj trenutak pod suncem, jer je prošlogodišnji, jesenji skup otkazan zbog vremenskih nepogoda.
honda_skup_2013_bud3_naslovna_6Kao i obično, pojavilo se preko 100 hondi svih starosnih doba od najstarijih do najmlađih, od onih koje su u potpunosti fabričke, do onih nama interesantnijih, koje su do sada više puta menjale svoj izgled i performanse u odnosu na ono kako su izašle iz fabrike.

honda_skup_2013_bud3_naslovna_2Nije bilo vruće samo na parkingu Ada Huje, već i na samoj stazi, gde se 30 prijavljenih učesnika borilo za najbrže odvezen krug, a najbolji su bili nagrađeni vrednim nagradama.
honda_skup_2013_bud3_naslovna_8Nakon završenog oficijalnog dela sa merenjem vremena i dodelom nagrada, usledio je free run za sve prisutne, pa je i tu svašta moglo da se vidi… Sve u svemu, Ada Huju su ponovo osvojili automobili, ovog puta hondaši sa svojim japanskim zujalicama i bučnim izduvima koji su se čuli sve do Zrenjanina. Ko je bio, zna šta nije propustio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *