Running Around

Running around…

Running around... Toyota GT86

Ne tako davno automobilski bogovi podarili su nam Toyotu GT86 i njenog brata blizanca po imenu Subaru BRZ. Ako se sećate predstavljanja ovog modela i našeg teksta sa staze NAVAK znate da smo u zaključku rekli da priča ovog modela tek počinje.

Dok je “ta priča” u svetu već odavno počela, na naše prostore (kao i sve) malo kasni, te je prizor kao što je Toyota GT86 skoro, pa nepostojeći. Međutim, na primorju u bliskoj nam Crnoj Gori postoji jedan primerak vredan naše pažnje. Svoje “mesto pod Suncem” ovaj japanac pronašao je u rukama pripadnice lepšeg pola! I dok većina devojaka mašta da li se crveni nokti slažu sa crvenim kabrioletom, Maja je htela čistokrvni sportski automobil. Hvala joj na tome.

Kao i većina entuzijasta, tako ni Maja nije mogla da ostavi svoj auto netaknutim. Zbog toga, umesto standardnih felni promera 17 inča došli su veći Rotiform CCV naplatci od 18” i širine 8.5J. Priča se, za sada, tu završava, ali… Lista modifikacija koje su u planu, nije kratka.
Mi joj želimo da štiklira svaku stavku sa liste i nastavi sa pisanjem svoje priče.

Ako i vi “naletite” na neki interesantan primerak, pošaljite nam slike na mail, FB ili IG, kao što je to ovog puta uradio Rale Radonjić. Hvala Rale!

Fotografije // Rale Radonjić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.