Predstavljanja

Mitsubishi Lancer Evolution – Red Sun

Japanci su izuzetno vešti da u malo, neinteresantno pakovanje spakuju pravo malo čudo. Sećate se sigurno Casio ručnih satova koji su u sebi imali kalkulator? Kakav je to hit bio!

Roditelje bi prodali, samo da nam bude na ruci. Pa onda Gameboy… Kakva sloboda u našim rukama. Isto to rade i sa automobilima. U jedan potpuno prosečan automobil su spakovali suludu tehnologiju koja nikad neće prestati da impresionira. Ovo je treći Mitsubishi Lancer Evolution na našem sajtu. Iako se vizuleno ne razlikuje mnogo od prethodna dva, ovo je poseban automobil kod koga zaniteresovanost publike nema rok trajanja. Verovatno ćemo i za deset godina imati iste impresije o njemu. A verovatno ćemo pisati i iste priče. On je ikona i to će biti zauvek.

U neuglednu ideju japanskog porodičnog sedana spakovane su straviče performasne. Ako već nisam napomenuo – japanci su baš dobri u tome. Jesu, boga mi. Naš Evo krije i male tajne ispod svoje kože. „Zadovoljavajuće“ vešanje je oplemenjeno Ӧhlins – road & track amortizerima, zaustavljanje je unapređeno Carbopad dvodelnim diskovima, zvuk je obogaćen X Force izduvnim sistemom, a snagu i prenos pospešuju Kelford bregaste i ACT kvačilo. Spartanski enterijer su blago ulepšale Recaro pole-postion sedišta i najdivniji Sparco volan koji postoji. Sa novijeg, Evo X modela, su ukradene felne.

Celokupan paket je nenametljiv, prizeman, koliko god je to moguće sa onom spojlerčinom pozadi. Za automobil iz zemlje izlazećeg sunca smo izabrali fotografisanje tokom zalaska naše zvezde jer kako bi drugačije prikazali party piece – RALLY LIGHTS! FTW! Uživajte.

Autor // Vukašin Medić
Fotografije // Vojislav Vujаnić, Aleksandar Savin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 komentar

  • uuh, brutalan lanser, ako postoji savrsenstvo onda je to ovo crveno cudo na cetiri tocka!!!!1!!!11
    idemo dalje, bravo momci, predobre fotke!!