Events

Lutka Sa Naslovne Strane – Alfa Romeo 4C

alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_26Svi vole tvoje idealne mere, trpećes staračke ruke na sebi, ali to je deo tvoje karijere, pa zašto onda otrpela ne bi…
Slavni fotograf seks magazina slikaće svoje umetničko delo, nezreli klinci otvorenih usta gledaće tvoje mlado, golo telo
Ti si savršenstvo bez mane, ti si deo vojničkih snova, ti si lutka sa naslovne strane…

Nisam preterani ljubitelj „domaćice“, ali su se ovi stihovi nekako idealno uklopili, zar ne? Ipak, krenimo redom.
alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_1Drugari iz Alfa Romeo Club Serbia su nas pozvali da, zajedno sa njima, ispratimo događaj pod nazivom „Speed Date with Alfa Romeo 4C“ u organizaciji Fiat automobili Srbija. A videti gospođicu 4C van staklenog kaveza prodajnog salona i u njenom prirodnom okruženju, na stazi, izmamilo nam je osmeh na lice, ali… Put do nje nije lak i popločan je mnogim preprekama.
alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_12alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_5U okviru promocije, na stazi NAVAK, prvo smo prošli kroz skraćeni kurs sigurne vožnje, koji se sastojao od teorijskog dela, a zatim i praktičnog, na kojem smo vežbali precizno kočenje i izbegavanje prepreke pri naglom kočenju. Priprema za voženje par krugova na stazi u Đulijetama, a ujedno i zagrevanje za mini takmičenje, pošto ne može svako doći u priliku da se vozi sa ekskluzivnom damom.
alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_17Kao i u stvarnom životu, samo najbrži i najspretniji dolaze do nagrade, pa je kurs koji je postavljen pred nas bilo potrebno preći za što kraće vreme, jer će samo trojica od cele grupe imati priliku da se voze u 4C. Kao suvozači. Samo jedan krug. Manje od dva minuta. Kratko, ali slatko…

Budući da su moji afiniteti okrenuti ka Zemlji izlazećeg sunca i da su mi Tijanini gusari i modeli sa kliničkim nazivima tipa OX99-11 znatno bliži, možda sam idealan kandidat da priđem ovom autu hladne glave i krajnje analitički… Ili ipak ne?
alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_3Matija je još prošle godine pisao o 4C, kada su je tek predstavili svetu. Od tada je ispred naših očiju prošla lavina testova i upoređivanja, na osnovu kojih smo svi formirali neko mišljenje, ali jedno je univerzalno… Vratila nam se Alfa. Vratila se ona o kojoj se ispredaju priče, koja ima istoriju, trkačke gene, ona prelepa i neodoljiva, a sada sa 4C i nedodirljiva za većinu nas smrtnika.
alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_60Jer to je euforija koja vas hvata kada se nađete između desetak odraslih muškaraca, koji su odjednom podetinjili i ponašaju se kao osnovci koji isprva ne smeju da priđu svojoj simpatiji… Istina je da je sve to prošlo mnogo zrelije, sa laganim odmeravanjem i koketiranjem pogledima ka 4C. Sagledavanjem cele figure, koja je predivno izvajana, a tek joj se onda prilazi… Uz njenu dozvolu.
alfa_romeo_4c_bud3_naslovna_59Njena lepota ne može doći do izražaja u tami i sivilu hale. Fotografisati je na takvom mestu, ne dolazi u obzir. I naposletku dobijamo odobrenje da je izvezemo. Imamo (bukvalno) naših 15 minuta pod suncem.

Povratak u realnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 komentara

  • Kao mali ferari, samo lepsi.

  • Apsolutno fantastičan automobil!

  • Odlicne fotke kao i uvek, mogli biste osveziti wallpaper sekciju… 🙂