Events

Kada se svetla ugase

Fraza „pod svetlima pozornice“ je zvezda vodilja svakog scenskog nastupa, modne revije, skupštine SKOJ-a… Kao što pravila nalažu, najreprezentativniji akteri zauzimaju centralni podijum i najviše reflektora je, upravo, upereno u njih da bi ih izdvojili, prikazali u najboljem svetlu, za lestvicu više od ostalih… A kakve to veze ima sa automobilima?
Pa… Ista pravila važe i na svetskim sajmovima automobila, a tako i na našem 51. Međunarodnom salonu automobila. Glavni modeli su izdvojeni, okružuju ih najlepše hostese, a sve u cilju da privuku što više pažnje 160 hiljada posetilaca koji su prošli kroz kapije Beogradskog sajma.
A šta se dešava sa automobilima kada posetioci napuste hale, hostese i predstavnici brendova odu kućama, kada se glavni reflektori ugase i velike hale okupa tama? Šta se dešava kada se svetla ugase?
Tu nastupamo mi – bud3ovani i bud3ovanke!
U saradnji sa Beogradskim sajmom i Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom poverenju, uspeli smo da se družimo sa nekim modelima pod okriljem noći i sami kreiramo fotografije u miru, mraku i tišini…

Foto: Đorđe Bošković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 komentar

  • Pa bilo je malo svetla a i malo obrade u nekom programu isto tako 🙂