Track Day

Bud3 – Trackday – Oktobar

Da ste nam pre par godina rekli kako cemo 2017. godine odjaviti uspešnu sezonu Bud3 track day-a i najaviti sledeću, grohotom bi se nasmejali, sipali malo njakvija i nazdravili u to ime… Sjebali ste nas. Sada samo ozbiljan izraz lica i mozganje.

Nismo imali sreće ove godine sa vremenom. Mozzart nam je ponudio da otvori listu u kladionicama samo za vremensku prognozu za TD… Isto tako i na ovom poslednjem. Samo je tornado nedostajao.

Ono što nije nedostajalo je Zastava Poly. Da, to smo imali. Izletanja – i to smo imali. Merenje vremena… Zaškripalo. Potpuno je opravdano da svako od vas popizdi, ali problem, kao i rešenje nisu bili dostupni našoj ekipi, već (ni) NAVAK-u. Pogledajte mail.

Ako vam je bilo lepo ove godine, sledeće mora da bude bolje.
Slušali smo vaše sugestije, kritike i pohvale. Neke stvari smo rešili, nešto malo teze, ali ne bežimo od toga. Hvala vam i spremajte se. Brzo ce sledeći.

Autor // Vukašin Medić
Fotografije // Uroš Jović, Aleksandar Savin, Vojislav Vujanić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

4 komentara

  • Bravo kraljevi, samo napred!

  • Za kola sa zastitnim kavezima uvesti pravilo obavezne kacige od sledece godine. Na ovom TD je prosto previse bilo suprotnih primera.
    I napravite TA tablu od ove godine. 🙂

  • Napravite listu sa vremenima (spojite sve TD u jednu listu) da to moze negde da se nadje u svakom trenutku na sajtu. I posle se samo dopunjuje ta lista.. Vozac, auto, vreme..