Track Day

Bud3 – Trackday – April / new

Nova TD sezona je morala otpočeti u nekom trenutku, pa zašto to ne bi bio 1. april, ali ne kao šala. Trebalo je “promašiti” praznike, druge bitne događaje u auto svetu, pa i kišu.

Prognoza se menjala iz dana u dan, kao brzine na trci ubrzanja, 1 – suvo, 2 – oblačno, 3 – moguća kiša, 4 – kiša, 5 – potop zbog kojeg je Noje pravio barku i kraj. Srećom, padavine su zapljusnule stazu NAVAK tokom noći i rano ujutru, pa su 54 učesnika i vetar koji je nesnosno duvao sve vreme, brzo osušili stazu. Drago nam je da možemo da primetimo da je šarenolikost vozila i broj novih učesnika sve veći, kao i da se dosta ljudi vraća ne bi li poboljšalo svoj rezultat u odnosu na prethodni TD. Bilo da je reč o setapu vešanja, novim performantim delovima ili samo da se napokon reši problem u automobilu koji se nalazi između sedišta i volana (hvala, Filipe) – odnosno da poboljšaju svoje vozačke veštine. Što i uspevaju, jer su postignuta vremena sve bolja.

I posetilaca je bilo više nego ikad, uhvatili ste nas nespremne. Znamo da svi želite da vidite akciju na stazi, ali pravila o zoni za posetioce moraju da se poštuju. Tu gde stojite automobili ulaze i izlaze na stazu i ne smete ih ometati, kao ni rad redara. Ali daćemo sve od sebe da i vama izađemo u susret, imajte malo strpljenja, prvo treba da finalizujemo neke novine vezane za TD ove godine.

Vreme nas je poslužilo, atmosfera na i oko staze je bila odlična, pa se nadam da se svi ponovo vidimo 13.05. na istom mestu. Prijave su već otvorene.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *