Events

Wagen culture 2014

Wagen_culture_2014_bud3.net_naslovna_85U nedelju, 14. septembra, gospodnje 2014. godine, održan je Wagen Culture skup u organizaciji Golf kluba Srbija. Prvi u nizu njihovih skupova koji će se organizovati po ugledu na ozbiljne VW skupove širom Evrope. Dakle, probrana gospoda i probrani automobili, najbolje što VW familija iz regiona pruža. I poneki uljezi.

Wagen_culture_2014_bud3.net_naslovna_94Napokon je došao i taj trenutak da neko kod nas organizuje skup zatvorenog tipa koji će služiti kao smernica svakome ko se nije našao na njemu. Ako želiš da predstaviš svoj automobil široj javnosti na skupu – moraš imati šlifa (nije teško biti fin i pare ne bacati uzalud). Zato i stoji ono Culture u imenu skupa.

Wagen_culture_2014_bud3.net_naslovna_39

Wagen_culture_2014_bud3.net_naslovna_34Skupilo se pedesetak automobila svih uzrasta i svaki od njih vam može sa razlogom privući pažnju. Da li to bio potpuno originalni prvi Golf GTI ili neki noviji Seat, svi su bili kulturno odeveni za ovu priliku. Džentlmenski. Nadamo se da će ovakva vrsta skupova postati trend i da u nekoj daljoj budućnosti nećemo morati da otpisujemo fotografije samo zato što se neka krezavost našla u kadru. Živi bili, pa videli. Ekipo, samo napred, napravili ste veliki i značajan korak za bolje sutra na tuning sceni. Voli vas bud3.

 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije: Stefan Šobot, Aleksandar Savin, Radoš Ružić, Vukašin Medić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 komentara

  • Mlogo dobra ona dvica rally sve pohvale, premocna kola! Nego, zanima me dal’ neko zna gde ima da se kupi onaj NOS jastuk sto nosi onaj mali na 5. slici? Hvala unapred!

  • Hvala! gledao sam nesto sinoc, sve je van Evrope, al nacice se nesto valjda… Hvala u svakom slucaju! 🙂