Events

The Challenge – 2016

Autor /

Priznajem, pogrešio sam. Prošle godine sam rekao da se ovakve stvari u Srbiji mogu videti jednom u 103 godine, a pošto se na fotkama može videti gomila superautomobila jasno je da sam omanuo.

Da, The Challenge se vratio u Beograd, a ovaj put su sa sobom dovukli i duplo više kola što je posebno obradovalo školarce koji očigledno misle da će auto u zemlju propasti ako ne trče konstantno oko njega.

Oni koji su dočekali da klinci odperjaju kući mogli su da vide jako interesantna prevozna sredstva,kao što su na primer F12tdf, Aventador SV ili recimo Mario Kart u varijanti za 21. vek… Mogao bih sada da trtljam i opisujem buku, ciku i vrisku koja prati ovakve događaje, ali istina je da se tako nešto mora doživeti, tako da internet u ruke i počnite planiranje. Načuo sam da će sledeće godine nekoliko relija, sličnog tipa, posetiti Balkan. Vidimo se tamo.

Autor // Stefan Šobot
Fotografije // Stefan Šobot, Alesandar Savin, Uroš Jović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 komentara

  • Pa dobro Stefane,zasto opet nenormalno dominiras sa fotografijama? ???(Ali respect i za ostale) . Otkrij nama mucenicima kad ce biti sledece godine i koji reliji? ???

  • Fotke su za medalju, automobili su fantazija