Vesti

Najava za Cars & Coffee Serbia – 29. septembar, Muzej Jugoslavije

Najava za Cars & Coffee Serbia

Dragi zaljubljenici u automobile, došlo je vreme da zatvorimo ovu sezonu drugim Cars & Coffee događajem organizovanim od strane portala bud3.net i Autoslavia.com uz nesebičnu pomoć kompanije Lukoil.

Pre svega, želimo da se zahvalimo svima koji su se prijavili za učešće na našem drugom skupu. Broj mesta je bio ograničen i izbor je bio težak, ali to ne treba da spreči nikoga da učestvuje na ovom događaju kao posetilac kog pogoni ista strast. Cars & Coffee je u tom smislu otvoren za sve i neguje ljubav, posvećenost i različitost u automobilskom svetu. Sa tim u vidu, odabrali smo najrazličitije automobile, od predratnih, preko ukusno modifikovanih pa do novih i aktuelnih modela, a deo odabranih ćemo otkriti narednih dana.

Na osnovu prijava odabrali smo 80 unikatnih automobila koji će se naći na platou ispred Muzeja Jugoslavije. Zbog ograničenog mesta, molimo sve one kojima nije potvrđen dolazak i one koji žele da obiđu manifestaciju kao posetioci, da odaberu neki od okolnih parkinga za svoj automobil.

Drugi Cars & Coffee biće održan u nedelju 29. septembra u Beogradu, u trajanju od 11 do 15 časova.

Mesto okupljanja je Muzej Jugoslavije, gde će za učesnike i posetioce skupa biti obezbeđena Lavazza kafa, zvanični partner ovog druženja. Muziku će puštati Demode DJ’s dok će i najmlađi moći da se zabave uz 1,2,3 autiće!

Vidimo se u nedelju!

A kako je bilo na prvom Cars & Coffee skupu 19. maja 2019. koji smo organizovali u Kaštelu Ečka i centru Zrenjanina pogledajte u na fotografijama sa skupa ili u videu ispod.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *