Vesti

Die Vermutung – 992 GT3 RS

Kažu da je svemir gotovo beskrajan, a da se i pored toga dodatno povećava. Steče se utisak da ekipa iz Štutgarta oponaša svemir. Pomisliš da su dotakli granicu, međutim oni je opet pomere.

Kao bajati mim – isto… ali drugačije… ali opet isto, Porše uspeva da iznova i iznova zapanji automobilsku publiku novim modelima. Nagađalo se da su atomosferski motori u guzi 911ce definitivno stvar prošlosti, Greška. Drekavac zapremine 4000 kubika je živ i nastaviće da nas plaši sa 8000+ obrt/min. Dok ne bude zvanično predstavljem, konkretne brojke novog GT3 RS-a su u domenu špekulacija, ali je spoljni izgled već dostupan za diskusiju.

Prvo što upada u oči je ogromni „swan neck“ spojler koji izgleda kao da je preuzet sa RSR trkačke verzije. Takođe, zadnji deo je pretrpeo solidne promene i poprima neki blagi „long-tail“ oblik. Prednji kraj na prvu ruku ne izgleda preterano izmenjeno, ali mat crna kamuflaža sakriva ogromne otvore za hlađenje na haubi, možda i najveće ikada na 911ci. Da vam ne bismo prepričavali ono što možete i sami da vidite, ostavljamo vas da pogledate fotke. Čini se da će ovo biti jedna od najekstremnijih civilnih 911ca ikada.

Autor // Vukašin Medić

Izvor // Autoevolution

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *