Oko sveta

Engineered Automotive

EA_bud3.net_naslovna_1Kažu da je razlika između dečaka i muškarca u ceni njihovih igračaka. To je, naravno, tačno. Još jedna manje primetna razlika je rešavanje problema sa pokvarenom igračkom. Dečaci uplakani idu kod tate ili dede koji rešavaju sve njihove probleme sa malo lepka, štapom i kanapom. Muškarci uplakani idu u Engineered Automotive, koji rešava njihove probleme klasičnijim metodama.

EA_bud3.net_naslovna_36U naletu ličnih obaveza koje su nas spopale tokom ovih jesenjih meseci, nismo uspeli adekvatno da popunjavamo sadržaj na sajtu. Zbog toga se izvinjavamo, oprostićete nam. Elem, u svoj toj frci, neki bitni i lepi izveštaji ostali su neobjavljeni, kao što je ovaj.

EA_bud3.net_naslovna_48EA je firma koja se nalazi nadomak Toronta i specijalizovana je za održavanje, poboljšavanje i čuvanje preskupih limenih ljubimaca jadnih, napaćenih Kanađana. Proći kroz njihove prostorije i zabeležiti njihovu svakodnevnicu je vantelesno iskustvo. Bukvalno. Onog trenutka kad zakoračiš u njihove ogromne hale osećaš se kao da si se rodio ponovo. A kad ih napustiš, nešto u tebi umre. Možda i ne umre, već te samo napusti i ostane tamo.

EA_bud3.net_naslovna_32Gde tamo? Možda je selo u sedište Poršea 959. Ili se ušuškalo između Mustanga i Kamara. Možda i dalje broji koliko E30 M3 ima godina ili se krije pod presvlakama Shelby Series 1. Ko će ga znati. Samo znam da me je mali deo mene večno napustio i ostao u prostorijama Engineered Automotive. Ne bih vas više zadržavao, fotografije su ispod.

 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije: Vukašin Medić

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *