Vesti

Bud3 je mrtav… Živeo Bud3!

Vremena se menjaju. Vegani su svuda oko nas, udoban nameštaj su zamenile palete, čaj se pije iz tegle, hranu jedeš sa nekakvih drvenih daski. A internet? E to je tek ludilo.

Bud3 je užasan sajt. Google nas posmatra kao pećinske crteže neandertalaca i retko ko uopšte dolazi na sajt. Dve stvari su barem konstantne – svež sadržaj i preglednost sajta jasnija od jelovnika u Daščari.

Odlučili smo da polako, kao dugo kuvana teletina, sve to razjebemo, da izvinete na izrazu. Prvo menjamo našu staru, dobru fleku. Više nam se smučila. Ali, i takva, nikakouklopiva je našla način da se nađe na fotografijama, banerima, automobilima, majicama. Slava joj. Dobro nas je služila. Menja je nešto što vam se sigurno neće svideti. Možda će nas neko od vas kritikovati, a ostali će samo osetiti oštar bol u predelu prepona (verovatno sve). Upoznajte novi bud3 logo, jasniji, čistiji i zdraviji. Vremenom ćete se navići. Šta da radimo. Ajde, uzdravlje i neka nam je sa srećom. Srećan George Dragonslayer svima koji slave.

Autor // Vaš Bud3 tim

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 komentara

  • neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, prvooo, da ne pomisle ljudi da uvek samo nesto kenjam…
    ja apsolutno podrzavam novi logo, novi bud3 vodeni zig aka zastitni znak…
    i kapiram da je ta evolucija morala kad-tad da se dogodi….
    a sto se tice starog logoa, on je vec sada istorija, odlicno je do sada cuvao vas objavljeni sadrzaj na sajtu. slava mu

  • zao me je stare dobre fleke, vec mi fali haha