Events

BMW Fan Club Skup 2012

Već treću godinu za redom BMW Fan Club organizuje godišnji skup u Leskovcu, a kao i prethodnih godina, uspeli su da okupe veliki broj vozila (pominje se cifra od oko 200 automobila) skoro svih generacija, od respektabilnih MILF-ara, do novih, koji su tek sa trake sišli. O broju okupljenih ljudi ne treba trošiti reči, pošto je ovo ipak omanji vašar za ljubitelje brenda, porodicu, prijatelje i radoznale prolaznike. Fali još samo pečenje da se vrti, a možda to i nije tako loš predlog za sledeću godinu?
Bez šale, broj automobila koji su se našli na pretrpanom parkingu bio je na granici da se postavi tabla „nema više mesta“, a nadamo se da će sledeće godine i biti full house. Generacije modela raspoređene su po svojim ćoškovima parkinga i dok je svaka zauzimala mesto pod suncem, vlasnici su potražili svoje mesto u hladu.
Nakon „zatvaranja kapija“ vredni tim sudija (sa omladincima) izašao je na teren da probere primerke vredne pomena, a ako bismo poredili sa prošlom godinom, bilo je manje automobila koji mame osmehe entuzijastima, ali ovo je ipak skup ljubitelja BMW-a, a to nužno ne uslovljava i veliki broj bud3enih automobila.
Obeležje svakog BMW skupa je drift/burnout box, gde ima dosta dima…
…a gde je dim, tu je i vatra…
…koju je moguće ugasiti i na kreativnije načine nego PP aparatom, na zadovoljstvo svih prisutnih.
Pauza, odmor, osveženje, pa na proglašenje pobednika koje je žiri odabrao…
…malo žive muzike (ne, nisu bili trubači), a onda revijalna vožnja kroz Leskovac kojom se obeležava kraj skupa i dobrog druženja, ali samo do sledeće godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 komentara