Events

A day in the sun with Blindman

Sunčane dane je najlepše provesti napolju (uvek!), još ako naterate „slepce“ da progledaju posle duge zime… Iskoristili smo da lepo vreme provedemo u društvu članova Blindman foruma, pa su iz toga proistekle i neke fotografije koje možete videti ako ispratite link

Vidi se da se ovaj  „slepac“ još uvek privikava na svetlost, ali je srećan kao kuče što je ugledao Sunce, što nam govori i njegov izraz lica.

Dobro održavanje, spuštanje i uz lepu felnu, čine da ovaj Golf II GTI ostavi upečatljiv utisak na svakoga.

Ništa bez rednog šestaka pod haubom BMW-a… Kada ga čujete, a onda vidite u retrovizoru, u milisekundi pre nego što proleti pored, obuzme vas strah koliko je napadan i vulgaran… U pozitivnom smislu! Čak i ovi stariji modeli, koji su aerodinamični kao cigla, uz dobru felnu i spuštanje izgledaju brutalno dobro i zaslužuju visok nivo poštovanja.

Ako zanemarimo ciglu koja je bila potrebna da bi se LowRider Punto popeo na ivičnjak, ovu sliku bismo najbolje opisali kao – Mačko, totalno si moderna, strašno mi se sviđaš.
U galeriji ispod, naći ćete još slika, a mnogo više slika možete videti na Blindman motorsport forumu nakon registracije 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

1 komentar

  • Momci svaka cast za site…Ne znam sta da kazem ODUSEVLJEN SAM!!!!!!