najava

Preview of Things to Come

Autor /

bud3_preview_maj_naslovna_7Bud3 nije mrtav, naprotiv živi smo i zdravi te smo kao takvi obišli čak pet zemalja u poslednjih nedelju dana.

bud3_preview_maj_naslovna_3U Budimpešti smo pratili Gumball 3000, no to nam nije bilo dovoljno, pa je Running Around bio obavezan i očekujte da ćemo vas gušiti sa tim materijalom.

bud3_preview_maj_naslovna_9Nakon toga, razleteli smo se po celom Balkanskom poluostrvu. Beograd je bio domaćin Pink Panther Tour-u…

bud3_preview_maj_naslovna_1…dok se u Zagrebu na stazi ORYX centra vozila prva trka CDC-a za sezonu leto 2016.

bud3_preview_maj_naslovna_8Otkačena ekipa ‘Montenegro Racing’-a nas je ugostila u gradu bez McDonalds-a, gde smo uživali na Plavnici, najvećem skupu automobila u Crnoj Gori.

bud3_preview_maj_naslovna_5Istovremeno stazu Zalužane okupirali su Japanci iz celog regiona u sklopu prvog JDM ‘Nihon Kuruma’ skupa.

bud3_preview_maj_naslovna_2Naravno, izdvojili smo i par interesantnih automobila koji će vam zajedno sa gore navedenim biti predstavljeni uskoro™.

Autor // Vojislav Vujanić
Fotografije // Aleksandar Savin, Stefan Šobot, Vojislav Vujanić, Uroš Jović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 komentara

  • jeboteee, a bas sad kopam po netu reko dal ima neka ljudska slika ili izvestaj sa Plavnice kad ono slaba vajda, i sad ulazim na budz i odusevim se…bravo kraljevi!!!!!!

  • Biće, biće, samo još malo strpljenja.