Vesti

Gaj Martin i najbrži kombi na svetu?

Gaj Martin - Najbrži kombi na svetu?

U potpuno novom izazovu, Gaj Martin je nabud3io svoj voljeni Ford Transit kombi kako bi pokorio jednu od najpoznatijih i najboljih staza na svetu.

Pre tri godine je slupao svoj voljeni kombi na putu za posao u dovoljnoj meri da je popravka izgledala neisplativo. Ali, kako je naš voljeni motociklista zapravo mehaničar za kombije, on je rešio je da ga popravi. I ne samo to, već i unapredi u izuzetno brzu trkačku mašinu. Onu koja je razvila 265kmh… dve stotine šezdeset i pet kilometara na sat, da dobro ste pročitali, u kombiju… U pustinije Nevade. Gaj je sada naumio da obori rekord Nirburgringa, najzahtevnije i najopasnije staze na svetu, za kombi. Da, postoji i taj rekord, a pre nekoliko godina postavio ga je Dejl Lomas, poznatiji kao osoba koja vodi blog BridgeToGantry, gde se možete najbolje informisati o stazi i dešavanjima oko iste (nije poznat kao vozač jednog od najpopularnijih Ring Taxija).

Da bi bio siguran u ishod misije koju je zacrtao, Gaj Martin, je posvetio pet meseci života da bi unapredio Ford Transit kombi. Pregledavši svaki var, crevo ili šraf. Zatim je morao da nauči više od stotinu krivina staze dugačke dvadesetak kilometara i da se nada da će sve proći po planu. Uprava Nirburgringa dala mu je neometanih sat vremena na legendarnoj stazi, kako bi svoj kombi mogao da napne do limita… Ali pred sam kraj izazova za najbrži kombi na svetu, dolazi do neočekivanog dešavanja koji preti da ugrozi ceo poduhvat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *