Brdske trke

Dupla brdska trka – Avala, Dan drugi

Ako su meteorolozi omanuli prognozu za subotu, onda nisu i za nedelju. Magla, niska temperatura, kiša. Depresivno stanje na celoj teritoriji grada, osim na Avali, gde je sve nastavljeno punim gasom, bez organizatorskih propusta, uz puno publike i zanimljivih vožnji.
Borković odmah odustaje zbog problema sa diferencijalom, pa tako Razredni dolazi to pobede. Opet smo uskraćeni za taj duel. Ducino odustajanje otvara vrata podijuma ostalim takmičarima, pa tako u generalnom plasmanu do pehara dolaze i Srđan Višnjić i Žarko Terzić. U ostalim klasama pobede su odneli Vladimir Ilić E1-1600, Dragan Zlatković E1-1400, Ivan Mandić 1400-A/N, Zvezdan Jovanović hibrid i Željko Petrović mali N.Pored iskusnih vozača i veterana Avale, na ovoj trci oprobale su se mnoge device. Avala je nekima skinula mrak, nekima nije, a mi ovu priliku koristimo da pohvalimo vožnju našeg prijatelja Uzija, koji je svakom novom vožnjom skidao dragocene sekunde i na kraju postigao zapažen uspeh.
Na kraju, bez mnogo filozofiranja, još jednom bismo pohvalili sve one koji su bili na Avali ovog vikenda. Svi su ispoštovali propise, pokazali da nešto kod nas može da se uradi kako treba, da publika može da se obuzda, a rezultat toga je sloboda vozačima koji mogu da praše svoje četvorotočkaše do mile volje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 komentar

  • Kao i uvek slike su bolesne, izvestaj super, svaka cast.