Track Day

Prijave za bud3 Track Day – 19.10.2019.

Prijave za bud3 Track Day - 12.05.2018.

Oktobarski bud3 Track Day je celodnevni i održaće se u subotu 19.10.2019. na stazi NAVAK, sa početkom u 10h i završetkom u 16h.

Prijavljivanje za ovaj Track Day traje do kraja dana u ponedeljak, 14.10.2019., nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.
U slučaju kiše TD se ne otkazuje.

Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku bud3 Track Day Pravilnik.

Cena kotizacije za poludnevni termin iznosi 4950 dinara, a za celodnevni 8150 dinara, doplata za suvozača je 1000 dinara (uplaćuje se zajedno sa kotizacijom za vozača).

Iz bezbednosnih razloga, obe osobe u vozilu u obavezi su da nose kacigu, u suprotnom izlaz na stazu neće biti moguć. Na raspolaganju imamo ograničen broj kaciga čija je upotreba uključena u cenu, pa ukoliko posedujete svoju kacigu, molimo vas da je ponesete. Suvozač ne može biti mlađi od 18 godina.
Svako nepoštovanje pravila rezultuje momentalnim isključenjem sa bud3 Track Day-a, a biće sankcionisano i kršenje pravila naknadno ustanovljeno pregledom foto i video zapisa.

Ako vozite bez suvozača, kaciga nije obavezna.

Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

U zavisnosti od broja prijavljenih vozača ćemo formirati grupe koje će voziti. Vožnje se odvijaju u stintovima od po 30 minuta.

Otkazivanje učešća možete obaviti do srede 16.10.2019. do 12h, tako što ćete poslati e-mail sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imate pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da biste se prijavili morate popuniti formular za učešće na bud3 TD, nakon čega ćete primiti automatski e-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem e-maila poslata konačna potvrda vaše prijave. Podaci za uplatu se nalaze i u pravilniku.

U slučaju da vam ne stigne automatski mail, obratite nam se na trackday@bud3.net kako biste dobili potrebne informacije.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ne vršimo prikupljanje podataka. JMBG nam je potreban kako bi smo mogli da vam izdamo fakturu i zadovoljimo uslove koje zakondavac stavlja pred nas, jer radimo preko pravnog lica.

PODACI O VOZAČU

Ime i prezime:

Email:

Broj mobilnog telefona:

JMBG:

Broj vozačke dozvole:

Vozačka dozvola važi do:

Suvozač:
DaNe

 

PODACI O AUTOMOBILU

Marka i model automobila:

Radna zapremina motora (ccm):

Snaga motora (kW):

 

TERMIN

Odaberite termin vožnje:
Poludnevni - 10:00-13:00Poludnevni - 13:00-16:00Celodnevni - 10:00-16:00

Potvrđujem da su gore navedeni moji lični podaci i podaci o automobilu tačni, potvrđujem da sam upoznat sa bud3 Track Day Pravilnikom i prihvatam opšte uslove organizacije.

 
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *