Track Day

Prijave za bud3 Track Day – 19.10.2019.

Prijave za bud3 Track Day - 12.05.2018.

Oktobarski bud3 Track Day je celodnevni i održaće se u subotu 19.10.2019. na stazi NAVAK, sa početkom u 10h i završetkom u 16h.

Prijavljivanje za ovaj Track Day traje do kraja dana u ponedeljak, 14.10.2019., nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.
U slučaju kiše TD se ne otkazuje.

Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku bud3 Track Day Pravilnik.

Cena kotizacije za poludnevni termin iznosi 4950 dinara, a za celodnevni 8150 dinara, doplata za suvozača je 1000 dinara (uplaćuje se zajedno sa kotizacijom za vozača).

Iz bezbednosnih razloga, obe osobe u vozilu u obavezi su da nose kacigu, u suprotnom izlaz na stazu neće biti moguć. Na raspolaganju imamo ograničen broj kaciga čija je upotreba uključena u cenu, pa ukoliko posedujete svoju kacigu, molimo vas da je ponesete. Suvozač ne može biti mlađi od 18 godina.
Svako nepoštovanje pravila rezultuje momentalnim isključenjem sa bud3 Track Day-a, a biće sankcionisano i kršenje pravila naknadno ustanovljeno pregledom foto i video zapisa.

Ako vozite bez suvozača, kaciga nije obavezna.

Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

U zavisnosti od broja prijavljenih vozača ćemo formirati grupe koje će voziti. Vožnje se odvijaju u stintovima od po 30 minuta.

Otkazivanje učešća možete obaviti do srede 16.10.2019. do 12h, tako što ćete poslati e-mail sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imate pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da biste se prijavili morate popuniti formular za učešće na bud3 TD, nakon čega ćete primiti automatski e-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem e-maila poslata konačna potvrda vaše prijave. Podaci za uplatu se nalaze i u pravilniku.

U slučaju da vam ne stigne automatski mail, obratite nam se na trackday@bud3.net kako biste dobili potrebne informacije.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ne vršimo prikupljanje podataka. JMBG nam je potreban kako bi smo mogli da vam izdamo fakturu i zadovoljimo uslove koje zakondavac stavlja pred nas, jer radimo preko pravnog lica.

PRIJAVE SU ZATOVRENE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *