bud3_td2Poslednji Track Day ove godine održava se u nedelju 23. oktobra 2016. na stazi NAVAK, sa početkom u 10h i traje do 13h.
Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku NAVAK Track Day Pravilnik.

Prijavljivanje za ovaj Track Day traje do kraja dana u sredu, 19. oktobra 2016., nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.

Cene kotizacije je 3950 dinara.

Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

Za ovaj TD minimalan broj učesnika je 32, a maksimalan 60. U zavisnosti od broja prijavljenih vozača, tako ćemo formirati grupe koje će voziti.

Otkazivanje svog učešća možete obaviti do četvrtka 20. oktobra do 18h, tako što ćete poslati email sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imaćete pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da biste se prijavili morate popuniti formular za učešće na Track Day događaju na NAVAK stazi, nakon čega ćete primiti automatski e-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem e-maila poslata konačna potvrda vaše prijave.
U slučaju da vam ne stigne automatski mail, obratite nam se na trackday@bud3.net kako biste dobili potrebne informacije.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ukoliko novac uplaćujete preko on-line bankinga, molimo Vas da pošaljete mail sa imenom i brojem računa na trackday@bud3.net, jer od banke dobijamo samo informaciju sa kog računa je uplaćen novac, ne i ko je uplatilac.
Hvala na razumevanju.

 


 

PRIJAVE SU ZATVORENE

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates