bud_td_3Poslednji bud3 Track Day za ovu godinu je celodnevni i održaće se u nedelju 29. oktobra 2017. na stazi NAVAK, sa početkom u 10h i završetkom u 17h.
Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku bud3 Track Day Pravilnik.

Prijavljivanje za ovaj Track Day traje do kraja dana u četvrtak, 26. oktobra 2017., nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju. U slučaju kiše TD se ne otkazuje.

Cene kotizacije za poludnevni termin iznosi 3950 dinara, a za celodnevni termin taj iznos je 7150 dinara.

Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

Za ovaj TD minimalan broj učesnika je 40. U zavisnosti od broja prijavljenih vozača, tako ćemo formirati grupe koje će voziti. Vožnje se odvijaju u stintovima od po 30min.

Otkazivanje svog učešća možete obaviti do četvrtka 26. oktobra do 12h, tako što ćete poslati e-mail sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imate pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da biste se prijavili morate popuniti formular za učešće na Track Day događaju, nakon čega ćete primiti automatski e-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem e-maila poslata konačna potvrda vaše prijave. Podaci za uplatu se nalaze i u pravilniku.

U slučaju da vam ne stigne automatski mail, obratite nam se na trackday@bud3.net kako biste dobili potrebne informacije.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ukoliko novac uplaćujete preko on-line bankinga, molimo Vas da pošaljete mail sa imenom i brojem računa na trackday@bud3.net, jer od banke dobijamo samo informaciju sa kog računa je uplaćen novac, ne i ko je uplatilac.
Hvala na razumevanju.

 


 

PRIJAVE SU ZATVORENE

 


 

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates