bud_td_3Prvi celodnevni bud3 Track Day ove godine održava se u subotu 29. aprila 2017. na stazi NAVAK, sa početkom u 10h i završetkom do 17h.
Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku NAVAK Track Day Pravilnik.

Prijavljivanje za ovaj Track Day traje do kraja dana u sredu, 26. aprila 2017., nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.

Cene kotizacije za poludnevni termin iznosi 3650 dinara za uplate do 19. aprila, odnosno 3950 dinara za kasnije uplate.
Dok je za celodnevni termin taj iznos 6650 dinara tj 7150 dinara za sve koji uplate nakon 19. aprila.


Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

Za ovaj TD minimalan broj učesnika je 40. U zavisnosti od broja prijavljenih vozača, tako ćemo formirati grupe koje će voziti.

Otkazivanje svog učešća možete obaviti do četvrtka 27. aprila do 18h, tako što ćete poslati email sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imaćete pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da biste se prijavili morate popuniti formular za učešće na Track Day događaju na NAVAK stazi, nakon čega ćete primiti automatski e-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem e-maila poslata konačna potvrda vaše prijave.
U slučaju da vam ne stigne automatski mail, obratite nam se na trackday@bud3.net kako biste dobili potrebne informacije.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ukoliko novac uplaćujete preko on-line bankinga, molimo Vas da pošaljete mail sa imenom i brojem računa na trackday@bud3.net, jer od banke dobijamo samo informaciju sa kog računa je uplaćen novac, ne i ko je uplatilac.
Hvala na razumevanju.

 


 

PODACI O VOZAČU


Ime i prezime:


Email:


Broj mobilnog telefona:


Broj lične karte:


Broj vozačke dozvole:


Vozačka dozvola važi do:

 


PODACI O AUTOMOBILU


Marka i model automobila:


Radna zapremina motora (ccm):


Snaga motora (kW):

 

TERMIN


Odaberite termin vožnje:
Poludnevni - 14:00-17:00Celodnevni - 10:00-17:00


Potvrđujem da su gore navedeni moji lični podaci i podaci o automobilu tačni, potvrđujem da sam upoznat sa NAVAK Pravilnikom i prihvatam opšte uslove organizacije.

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates