bud_td_3bud3 Track Day za Renault vozila je poludnevni i održaće se u utorak 16.10.2018. na stazi NAVAK, sa početkom u 14h i završetkom u 17h.
Detaljna pravila koja se odnose na učesnike možete naći na linku bud3 Track Day Pravilnik.

Prijavljivanje za ovaj Track Day traje do kraja dana u nedelju, 14.10.2018., nakon čega će sve prijave biti nevažeće. Ukoliko vreme ne dozvoli bezbedne uslove za vožnju na stazi, vratićemo novac svim prijavljenim učesnicima koji su uplatili kotizaciju.
U slučaju kiše TD se ne otkazuje.

Cene kotizacije za poludnevni termin iznosi 4950 dinara.

Merenje vremena po krugu je uključeno u cenu. Kao i fotografisanje od strane profesionalnih NAVAK fotografa, a nakon TD-a svi učesnici će dobiti mogućnost da skinu sve fotografije u digitalnom formatu.

U zavisnosti od broja prijavljenih vozača ćemo formirati grupe koje će voziti. Vožnje se odvijaju u stintovima od po 30 minuta.

Otkazivanje svog učešća možete obaviti do ponedeljka 15.10. do 12h, tako što ćete poslati e-mail sa obaveštenjem o otkazivanju na trackday@bud3.net. U tom slučaju, imate pravo da dobijete uplaćeni novac nazad. Nakon tog termina spisak učesnika je konačan i nije moguće otkazivanje učešća.

Da biste se prijavili morate popuniti formular za učešće na Track Day događaju, nakon čega ćete primiti automatski e-mail sa evidentiranim podacima i uputstvom za plaćanje. Po prijemu odgovarajuće uplate biće vam putem e-maila poslata konačna potvrda vaše prijave. Podaci za uplatu se nalaze i u pravilniku.

U slučaju da vam ne stigne automatski mail, obratite nam se na trackday@bud3.net kako biste dobili potrebne informacije.

Molimo vas da vrlo pažljivo unesete vašu tačnu e-mail adresu i broj mobilnog telefona kako bismo mogli da vas kontaktiramo. Netačno uneseni kontakt podaci učiniće ostatak ove prijave nevažećim.

NAPOMENA: Ukoliko novac uplaćujete preko on-line bankinga, molimo Vas da pošaljete mail sa imenom i brojem računa na trackday@bud3.net, jer od banke dobijamo samo informaciju sa kog računa je uplaćen novac, ne i ko je uplatilac.
Hvala na razumevanju.

 


 

PODACI O VOZAČU


Ime i prezime:


Email:


Broj mobilnog telefona:


Broj lične karte:


Broj vozačke dozvole:


Vozačka dozvola važi do:

 


PODACI O AUTOMOBILU


Marka i model automobila:


Radna zapremina motora (ccm):


Snaga motora (kW):

 

TERMIN


Odaberite termin vožnje:
Poludnevni - 14:00-17:00


Potvrđujem da su gore navedeni moji lični podaci i podaci o automobilu tačni, potvrđujem da sam upoznat sa bud3 Track Day Pravilnikom i prihvatam opšte uslove organizacije.

 


 

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates