Sep
15

24 Sata Elegancije – 2016

24h_elegancije_2016_bud3_naslovna_24Manifestacija „24 Sata Elegancije“ se već par godina trudi da u Beograd dovede prestižne svetske brendove, a prvenstveno automobile – što nas najviše zanima. Svako ko u glavni grad dovede barem jedan model karoserijske kuće Touring Supperlegera zaslužuje orden čika dipl. Tome.
24h_elegancije_2016_bud3_naslovna_66Od automobila koji su nama najviše privukli pažnju je Alfa Romeo 2000 Praho Touring Superleggera iz 1960. godine, jer koja Alfa ne privlači pažnju, i Lancia Flaminia 3C Speciale Pininfarina iz 1963. godine. Jedinstveni automobili bez svojih dublera. Tu je bio i Rols drumskih plovila, ali za njih ne marimo mnogo – nemamo posed u srcu Engleske.

24h_elegancije_2016_bud3_naslovna_1Ali znate šta? Nije to za nas. Dobili smo informaciju (kažu da je proverena, ali se ograđujemo za onaj 1%) da je jedan od automobila preoran ključem dok je stajao izložen na Kalemegdanu. Ako je to istina, stvarno ne zaslužujemo da gledamo ništa više od Kadeta i Golfa. Van tog nemilog događaja, slike pokazuju da je sve bilo na visokom nivou kao i što smo navikli.

 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije: Aleksandar Savin, Vukašin Medić, Stefan Šobot, Uroš Jović

 


 

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates