Dec
02

Racing decembar

Racing_decembar_bud3.net_naslovna_3“Tato, tato, jel da krenem? Polako, Gvožđudine, čekamo pravi trenutak!” – Doš’o decembar. Medvedi i automobili ulaze u stanje hibernacije. Poneki sneg obraduje momke vesele na kvačilu i one još veselije na ručnoj, ali i to je kratkog daha. Ni sneg više nije ono što je nekad bio. Pamti deda i snežnije zime. Mi isto tako znamo da se učaurimo kad dođe ovaj mesec ali ovog puta smo odlučili da lupimo kontru.

Racing_decembar_bud3.net_naslovna_2“Tato, da krenem sad? Gvožđudine, opajdariću te po toj njonjari, sačekaj, nataknem te!” – Idemo brzo, blatnjavo i veselo. Odlučili smo da decembar posvetimo sportu i razonodi. Nakupili smo dosta zanimljivog materijala u poslednjih nekoliko meseci i s namerom ostavismo to za kraj godine kada ste najviše pored kompjutera.

Racing_decembar_bud3.net_naslovna_1Biće svega i svačega, očekivanog i neočekivanog sadržaja. Prisetićemo se nekih starih, nama dragih dešavanja i predstavljanja iz ne tako daleke prošlosti, ali isto tako serviraćemo vam pregršt zanimljivih izveštaja i predstavljanja. Rekao bih da smo najlepše ostavili za kraj. Suština svega što je bud3.
 
Dobro došli u decembar – mesec auto sporta.“A, sad? Može, lomi! KIKIRIKI, SEMENKE – ZANIMACIJA!”
 

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates