Dec
18

Practice makes perfect

DSC_8807Evo, u ponedeljak krećem. Ove mi dizne! Matori, samo da izađem iz frke do kraja meseca i krećem. Ovog mi bloka! Čim se otreznim posle novaka, krećem. Ove mi turbine! Brate, samo malo da otopli, nemam grejanje i krećem. Ovoga mi kardana! Izgovor za izgovorom – a kad dođe dan za bitku, ništa nije spremno. Da li uvek mora da bude tako? Možda i ne mora, izgovori neka ostanu kod kuće u toplom, ajmo mi na stazu da ugrejemo gume.

DSC_8820Drifteri u Sloveniji su odlučili da ih vreme napolju ni malo ne interesuje – neka je hladno i neka je magla, zimskog sna za automobile neće biti. Na stazi “Raceland” nekoliko nama poznatih vozača je odlučilo da istestira svoje nove automobile i na vreme počne sa pripremam za novu sezonu.

DSC_9402Jure Poljak je dovezao svoju brutalnu Sliviju S14.5 sa motorom od čuvena dva repera pod haubom i nestvarnom snagom od 650ks. Njemu se pridružio Dražen Pavičić sa tek složenim E30 turbo. Povuci, potegni, oni ne iščupaše repu, pa im se na stazi pridružiše i Uroš Berdajs, Bruno Stergar, Domagoj Begić, Matjaž Podboršek, Benjamin Čemas i Jernej Koder…

 

Autor: Mladen Lamešić

Fotografije: Mladen Lamešić

 


 

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates