Nov
02

Wagonvembar počinje

wagonvembar_bud3_naslovna_9Počeli ste da puštate brkove? Da, movember je tu i gomila vas će se odlučiti da pusti brkove kao simbol borbe protiv karcinoma i unovči njihovo brisanje sa lica kako bi pomogli daljem istraživanju u borbi protiv ove užasne bolesti. U proseku, kad se sve sabere i oduzme, to vam dođe jedan Giga Moravac na pedeset Milana Stankovića, što je sasvim solidan prosek za nas.

wagonvembar_bud3_naslovna_2Pošto se virtuelni brkovi ne računaju, mi smo odluči da ovaj muški mesec obeležimo karavanom i svim njegovim jezičkim izvedbama. I isto kao i brkovi, karavani su retki i neizmerno bolji od svega ostalog. Karavan – Giga Moravac automobilskog sveta. Odlučan, velikodušan, konkretan i retko duhovit.

wagonvembar_bud3_naslovna_5A što sad Giga Moravca odjednom? Ovaj usamljeni heroj televizije devedesetih je alfa muškarac. Iskusio je mnogo toga u životu i odlučio je da stvar preuzme u svoje ruke. Nema više neodlučnosti, brige, sekiracije i igrarije. Giga je čovek sa brkovima i vozi KARAVAN! Takvi svi treba da budemo.

wagonvembar_bud3_naslovna_6Tokom ovog meseca ćemo rasplamsati ljubav sa svima vama koji visoko cenite krompirwagene, a i vas koji se nikad molerajom niste bavili ćemo preobratiti u karavansku veru. Budite sigurni u to. Došao je kraj seksi linijama kupea, otvorenom nebu kabrioleta i univerzalnoj lepoti sedana. Ili staje šest gajbi piva ili ga NEMA!
 


 

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates