Sep
13

Adria Drift Series – Beograd

adria_drift_beograd_naslovna_1_bud3Svestranost kartodroma na Adi Huji još jednom je testirana novim drift vikendom. Nama se nešto ne sviđa kako to izgleda, prvenstveno zbog brzine koju automobili postižu, ali to što mi filozofiramo ne znači da smo u pravu. Adria Drift serija je svoju četvrtu rundu takmičenja – nazvanu Metro City – organizovala baš tu, na Huji.

adria_drift_beograd_naslovna_2_bud3Očekivalo se više od Adria serije. Više vozača, više vozila, zanimljive borbe. Ono što smo dobili od Metro City takmičenja jeste prošlogodišnji SDC, skoro pa preslikan. Naravno da nije loše to što ponovo vidimo poznate strane takmičare u Beogradu, ali i njima treba nova i zdravija konkurencija. Nama treba nešto novo ispred objektiva. Ne znamo više ni šta da pišemo, a da se ne ponavljamo iznova i iznova.

adria_drift_beograd_naslovna_3_bud3Ono što bismo spomenuli jeste sistem suđenja koji ostavlja mnoga pitanja neodgovorena i otvara vrata navali raznoraznih teorija. Da li je neko možda favorizovan? Bodovi? Ne sumnjamo u ispravnost sudijskih odluka, ali isto tako bismo voleli da oni dokažu da je naša vera u njih ispravna. Dobar drift dan na Huji, ali ostajemo pri tome da Beograd mora pronaći ozbiljniju lokaciju kako bi bilo ozbiljnijih takmičara. Krajni poredak: Berdajs, Foler, Znaor.

 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije:Aleksandar Savin, Radoš Ružić, Stefan Šobot, Vojislav Vujanić

 

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates