Jul
01

Velika nagrada Beograda – 2015

nagrada_beograda_2015_bud3_31Ušće u junu. Iako je trka uredno najavljena za ovaj termin nekako smo očekivali da će se ona održati kao i prošle godine početkom jeseni. U periodu kada se svi vrate sa odmora, kada su ljudi napunili baterije i kada se nekako euforično raduješ tom vikendu. Opet, šta mi sad tu filozofiramo, opet se vozilo Ušće, čoveče!

nagrada_beograda_2015_bud3_58nagrada_beograda_2015_bud3_64Ono što je obeležilo ovu trku je monsunska kiša koja je okupala stazu, publiku i takmičare, kao i neočekivan broj izletanja. Neka izletanja su na prvi pogled izlgedala prilično dramatično, ali nisu ozbiljnije ugrozila bezbednost vozača i publike. Tiho upozorenje na to da Ušće može nekada da oduzme mnogo više nego što pruži.

nagrada_beograda_2015_bud3_30Trke su dodatno oplemenili i vozači iz susednih zemalja – Hrvatske, Bosne i Crne Gore. Tako je beogradska publika imala prilike da vidi Asanovićev Radical po prvi put uživo.

nagrada_beograda_2015_bud3_51nagrada_beograda_2015_bud3_108Pobednici Nagrade Beograda u domaćem šampionatu su: klasa I Nikola Jovanović, klasa II Dušan Nastasijević, klasa III Vuk Radenković, klasa IV Mario Zahirović, klasa VII Slobodan Radosavljević i klasa IX Darko Bozilović.
 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije: Aleksandar Savin, Vojislav Vujanić, Stefan Šobot

 

 


Facebook Komentari

Comments

Komentari

  1. fanste kaže:

    hoho, konacnooo, odlicne fotografijeeee, odlican wet hepening

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates