Jun
09

Brzi i Žestoki – 2015

brzi_i_zestoki_2015_bud3_naslovna_2Ovog vikenda Zagrebom je kružio jak miris benzina i spaljenih guma. Zagreb je bio okupiran auto-moto sportom. Drifteri su kružili na Mičevcu, a preko puta, u Velikoj Gorici, takmičili su se sprinteri na magičnoj dužini od 402 metra.

brzi_i_zestoki_2015_bud3_naslovna_1Produženi vikend, koji su stanovnici glavnog grada iskoristili da provedu van njega, nepovoljno je uticao na posetu, ali oni koji su ipak došli i proveli vikend na stazi u Velikoj Gorici imali su šta da vide. Smenjivali su se fantastično brzi automobili i još brži motori koji su postizali neverovatne brzine. Slabo utreniran vrat nije mogao da isprati kretanje najbržih takmičara. Publici su najzabavniji bili dueli automobilskih suprotnosti – recimo, popularna Peglica je ukrstila koplja sa Nissanovom Godzilom, ili duel najnovijeg Golfa R i Fiat Tipa.

brzi_i_zestoki_2015_bud3_naslovna_3Pored samih trka, na aerodromu su se takmičili i stajleri u kvalitetu doteranosti svojih ljubimaca, kao i muzičari u jačini zvuka. Neki su bili prave diskoteke na točkovima. Odlična organizacija je omogućila da event prođe bez mnogo problema, a posetioci su, pored propratnog sadržaja, mogli uveče da odgledaju i finale Lige Šampiona, što je lep gest.

 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije: Vukašin Medić, Stefan Šobot, Vojislav Vujanić

 

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates