May
31

KKK took my day away – BMW parada

KKK_BMW_parada_bud3.net_naslovna_25Napomena: Prilog u nastavku nije predviđen za osobe mlađe od 18 godina. Scene sadrže nasilje, vulgarnost i mogu izazvati nekontrolisano lučenje pljuvačnih žlezda. Ako se u vašoj okolini nalaze osobe starosti ispod pomenute molimo vas da ih udaljite od ekrana. Upozoreni ste, za vaše dalje postupke ne odgovaramo.

KKK_BMW_parada_bud3.net_naslovna_26Da li ste znali da KKK ima svoj ogranak u Beogradu? Da li znate da su bezobrazno paradirali gradom jednog divnog nedeljnog popodneva? Čak je i policija morala da obezbedi taj događaj zbog netolerancije građana. Šokantna scena na ulicama glavnog grada. A mi smo hrabro zabeležili dešavanja na terenu i prenosimo u celosti ono što su naše kamere zabeležile.

KKK_BMW_parada_bud3.net_naslovna_10Ne verujem da će nam se ikada više ukazati prilika da napravimo jedan ovakav spektakl za oči. Karavan. Kupe. Kabrio. – zakucani na devetnaesticama i metalizeee. Pravo malo automobilsko pomračenje svesti.

KKK_BMW_parada_bud3.net_naslovna_18Minhenske propelere ne treba posebno predstavljati, serija 3 je svima poznata. Lično ja svoj glas uvek dajem karavanu – praktične ali prelepe mašine. Ako voliš Hofmajsterovu krivu – kupe za tebe, šmekeru. Sviđa ti se kad ti teme gori? Onda je tu veliki otvoreni prostor kabrioleta baš za tebe, srce moje.

KKK_BMW_parada_bud3.net_naslovna_3Možemo mi tekstom malo da vas zabavimo kad su ovakve situacije u pitanju, ali impulsi koje će vaše oči slati mozgu posle pregledanja ovih fotografija jesu vaše malo neispričano iskustvo, pa ćemo vas pustiti da uživate u tim naletima očnih nadražaja.

 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije: Aleksandar Savin, Vukašin Medić, Stefan Šobot, Vojislav Vujanić

 


 

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates